Comunicació UGT

16 Feb, 2007

Cinc delegats de la UGT de Catalunya segueixen ocupant la nova oficina de correus de Montcada i Reixac

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 11:50
Ja porten més de 24 hores tancats per reivindicar que Correus obri les noves instal·lacions, que estan enllestides i tenen els permisos municipals des de fa sis mesos

Els cinc delegats de la UGT de Catalunya que ahir van decidir tancar-se a les noves dependències de Correus de Montcada i Reixac continuen ocupant les instal·lacions 24 hores més tard. I ho faran fins que la direcció de Correus no els hi doni una resposta convincent a les seves reivindicacions.

La plantilla de Correus i el nostre sindicat portaven mesos demanant un nou local, ja que l'antic (situat al carrer de Montiu, 12) és molt petit i no permet als 26 treballadors i treballadores oferir un correcte servei i desenvolupar la seva feina en condicions de salut laboral òptimes. Des de fa sis mesos la nova oficina (situada mateix carrer de Montiu però al número 15) està enllestida i té els permisos municipals, però la direcció de Correus es nega a posar-la en funcionament i la plantilla continua treballant a les antigues dependències. L'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, va visitar ahir els manifestants per mostrar el seu suport a la reivindicació dels treballadors i les treballadores de Correus al municipi.

Davant el silenci de la direcció de Correus, els 5 delegats de la UGT de Catalunya han decidit continuar amb el seu tancament fins rebre una resposta als seus requeriments.



Comentaris

    Powered by LifeType