Comunicació UGT

16 Feb, 2007

Sentència exemplar per l'agressió a una vigilant de la zona blava de Barcelona

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 14:33

Des que va començar l'any, 9 vigilants de les àrees blava i verda de BCN han presentat denúncies per agressions físiques i/o verbals

El jutjat nº20 de Barcelona ha condemnat a G.O.S. com a responsable d'una falta de vexacions, una d'amenaces i una altra de coaccions a una treballadora de l'empresa Barcelona Serveis Municipals (B:SM). La treballadora, d'inicials C.T.M i afiliada a la UGT de Catalunya, va presentar la denúncia el passat 25 de gener de 2007.

La vigilant es trobava realitzant la seva tasca com auxiliar de parquímetre i l'acusat es va apropar a ella per preguntar-li si havia denunciat el seu vehicle. Davant la resposta afirmativa de la treballadora, G.O.S. va dirigir cap a ella tota classe d'insults i improperis i, inclús, va empènyer la treballadora, qui va anul·lar la denúncia per por a ser agredida per l'acusat. A causa d'aquest incident, la treballadora ha patit una crisi d'ansietat que dura fins al dia d'avui, tot i haver tornat ja a la feina.

Amb aquesta ja són 9 les denúncies presentades des que va començar el 2007 per empleats de la divisió d'estacionament regulat de B:SM (àrea blava i àrea verda) per agressions verbals i/o físiques, dels 300 que formen la plantilla. Des de la UGT de Catalunya volem denunciar les constants agressions als treballadors i treballadores de l'empresa i considerem exemplar aquesta sentència davant la indefensió amb què aquests treballadors es veuen obligats a realitzar la seva tasca.

Text de la sentència



Comentaris

    Powered by LifeType