Comunicació UGT

16 Feb, 2007

La CTAC-UGT rep a la consellera Geli per valorar el nou decret de regulació de les teràpies naturals

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 15:21

Es farà lliurament de 38.000 signatures de professionals que demanen una regulació europea de les teràpies naturals

El proper dilluns dia 19 de febrer, la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC-UGT de Catalunya) rebrà a la seu del sindicat a la consellera de Salut, Marina Geli. Aquesta trobada se centrarà en la valoració del nou decret de regulació de les teràpies naturals aprovat recentment pel govern català. Entre d'altres qüestions, es tractaran punts tan importants com de quina manera s'ha de desenvolupar aquest decret a Catalunya i quin serà el paper de les altres teràpies que encara no estan regulades.

Després de la reunió que es farà a porta tancada (tot i que els mitjans gràfics podran entrar a l'inici per fer uns muts), es lliuraran les 38.000 signatures que ha aconseguit María José Delgado, presidenta de l'Associació en Defensa de les Teràpies Naturals, que compta amb el suport de la CTAC-UGT de Catalunya, i que demanen la regulació europea de les teràpies naturals.

REUNIÓ CONSELLERA MARINA GELI I CTAC-UGT

DIA: Dilluns 19 de febrer de 2007
HORA: A les 13:15 hores s'iniciarà la reunió i els mitjans gràfics podran prendre uns muts. Després de la reunió, Salvador Duarte, president de la CTAC-UGT de Catalunya, atendrà als mitjans assistents.
LLOC: Seu de la UGT de Catalunya (Rambla Santa Mònica, 10) - Cinquena planta



Comentaris

    Powered by LifeType