Comunicació UGT

14 Nov, 2007

Les principals entitats ecologistes i sindicals promouen una apagada contra el canvi climàtic

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 13:35

/blog/comunicacio_ugt/notes_de_premsa/2007/11/14/les_principals_entitats_ecologistes_i_sindicals_promouen_una_apagada_contra_el_canvi_climatic/canviclimatic.pngDurant la setmana del 12 al 17 de novembre el Grup Intergovernamental sobre el Canvi Climàtic (IPCC) de les Nacions Unides ultimarà, a València, l'Informe de Síntesi, que inclou el coneixement consolidat actual sobre el canvi climàtic. Això ha motivat que nombroses organitzacions ecologistes, sindicals i ciutadanes de l’Estat Espanyol convoquem una acció reivindicativa de polítiques decidides per la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle i per la correcció dels seus impactes.

Les entitats que promovem aquesta iniciativa proposem a tota la ciutadania participar d’una nova apagada amb el lema “DAVANT EL CANVI CLIMÀTIC: ACTUA JA”, per al proper dia 15 de novembre, entre les 20 i les 20:05 hores.

La convocatòria és oberta, i consisteix en la desconnexió del consum elèctric en habitatges, centres de treball, instal·lacions i equipaments públics i privats, durant el període de cinc minuts descrit. Considerem que la transcendència del greu problema que el canvi climàtic està ja significant, amb importants repercussions socials, ambientals i econòmiques, justifica plenament aquesta acció simbòlica.

Per tot això convidem a totes les persones i entitats de Catalunya a sumar-s’hi a l’apagada, amb la intenció de cridar l’atenció sobre la necessitat de prendre mesures urgents i eficaces en relació a aquest problema global.

El bloc de l'apagada, en què hi figuren totes les organitzacions convocants, es troba a:

http://apagon15n.blogspot.com/2007/10/frente-al-cambio-climtico-actua-ya.html



Comentaris

    Powered by LifeType