Comunicació UGT

27 Feb, 2007

La secció sindical de la UGT de Catalunya a Delphy Sant Cugat es manifestarà l'1 de març a Cadis

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 09:47

Allà participaran en la manifestació convocada pels companys de Puerto Real en protesta per l'anunci del tancament de la planta

Davant la notícia anunciada el passat dijous de la decisió de la multinacional Delphi, dedicada a la fabricació de components per a l'automoció, de tancar la seva fàbrica a Puerto Real (Cadis), l'executiva de la Secció Sindical de la UGT de Catalunya a la planta de la companyia a Sant Cugat ha decidit avui, conjuntament amb la resta del comitè d'empresa:

  • Desplaçar-se el proper dijous dia 1 de març a Cadis per participar activament en la manifestació convocada per aquest dia.
  • Posar-se a la plena disposició dels companys de la planta gaditana per tot allò que creguin oportú.
  • Organitzar les mobilitzacions que es decideixin a nivell de totes les plantes del grup.

Des de la secció sindical de la UGT de Catalunya a Delphi Sant Cugat es vol posar de manifest que, un cop més, les conseqüències d'una mala gestió empresarial per part d'una multinacional recau, sense cap consideració, sobre els treballadors.

En aquest cas, el tancament de la planta de Delphi a Cadis suposaria el cessament de 1.500 llocs de treball i uns altres 3.000 més de les empreses que treballen per a Delphi. Per això, la UGT de Catalunya se suma la petició de què des de les administracions públiques es prenguin tot tipus de mesures per evitar que s'acabi materialitzant aquest tancament. A més, cal recordar que Delphi ha rebut diferents ajudes econòmiques per part de la Junta d'Andalusia per tal de garantir la seva viabilitat, un motiu més pel qual no es pot permetre que l'empresa prengui aquest tipus de decisió impunement.

La secció de la UGT de Catalunya a Delphi Sant Cugat vol traslladar el seu rebuig més absolut davant aquesta dràstica mesura, oferint el suport als companys de Puerto Real.



Comentaris

    Powered by LifeType