Comunicació UGT

15 Feb, 2007

Els delegats de la UGT de Catalunya ocupen la nova oficina de correus de Montcada i Reixac

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 19:17

Tot i que les instal·lacions estan enllestides i tenen els permisos municipals des de fa sis mesos, Correus no les vol obrir i manté en funcionament l'oficina antiga, que no compleix les condicions mínimes per a la plantilla


Els treballadors i les treballadores de l'oficina de Correus de Montcada i Reixac, amb el suport de la UGT de Catalunya, han ocupat aquest matí el local que ha d'albergar les futures instal·lacions d'aquest servei a la llocalitat del Vallès Occidental. La plantilla de Correus i el nostre sindicat portaven mesos demanant un nou local, ja que l'antic (situat al carrer de Montiu, 12) és molt petit i no permet als 26 treballadors i treballadores oferir un correcte servei i desenvolupar la seva feina en condicions de salut laboral òptimes. Des de fa sis mesos la nova oficina, situada al mateix carrer de Montiu, està enllestida i té els permisos municipals, però la direcció de Correus es nega a posar-la en funcionament i la plantilla continua treballant a l'oficina antiga. Com a mesura de protesta, els treballadors han decidit ocupar aquest matí les noves instal·lacions i han rebut la visita i el suport de l'alcalde de Montcada, César Arrizabalaga.

Davant el silenci de la direcció de Correus, que en tot el dia d'avui no s'ha pronunciat, els 5 delegats de la UGT de Catalunya han decidit mantenir el seu tancament i continuaran ocupant l'oficina, si cal tota la nit, fins que Correus els doni una resposta als seus requeriments.



Comentaris

    Powered by LifeType