Comunicació UGT

06 Feb, 2007

La UGT de Catalunya exigeix a la direcció d'ACC Spain que informi sobre l'actual situació del pla de viabilitat

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 16:42

La secció sindical de la UGT de Catalunya a ACC Spain (antiga Unidad Hermética) reclama a la direcció de l'empresa saber en quin moment es troba el pla de viabilitat industrial que es va aprovar el passat mes d'abril entre la direcció de l'empresa, els representants dels treballadors i els departaments d'Indústria, tant de la Generalitat com del govern central, acord que permetia a l'empresa la possibilitat de continuar funcionant sense rebre més ajudes externes.

A data d'avui, la nostra secció sindical denuncia que desconeix encara quin grau de compliment està tenint aquest pla de viabilitat, cosa que preocupa enormement la UGT de Catalunya, ja que els treballadors i les treballadores no han de pagar més que allò que va ser acordat al pacte. Les ineficiències actuals de la companyia no són, doncs, la responsabilitat dels treballadors i les treballadores d'ACC Spain.

Per aquest motiu, des del sindicat emplacem el Departament d'Indústria de la Generalitat de Catalunya a què convoqui de forma urgent la Comissió Tripartita per tal que la direcció informi sobre la situació dels plans. La direcció de l'empresa ha de saber que, amb comportaments com aquests, no se solucionaran els problemes de la companyia.

La UGT de Catalunya no permetrà que tot l'esforç de la plantilla no hagi servit per a res i sol·licita més diàleg i menys imposicions, així com que no hi hagi més descomptes a les primes i que, en definitiva, es compleixi el pla que es va acordar a l'abril.



Comentaris

    Powered by LifeType