Comunicació UGT

15 Des, 2006

La UGT de Catalunya, pel tancament del Comerç el dia 24 a les 15.00h

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 14:08

El delegat a Catalunya de l'Associació de Grans Empreses de Distribució (ANGED), Roberto Girado, posa en dubte que a Catalunya estigui prou arrelada la celebració de la Nit de Nadal.

La UGT de Catalunya considera que els arguments que ANGED utilitza per desmarcar-se de l'acord que va pendre la Taula Social del Comerç de tancar el dia 24 a les 15.00 hores mostren el seu menyspreament pel conjunt dels treballadors i treballadores.

El delegat d'ANGED a Catalunya va manifestar el dia 12 de desembre, com recull el teletip difós per l'Agència EFE que "a Catalunya tampoc hi ha massa tradició de celebrar la Nit de Nadal".

Girado y ANGED demostren la seva manca de voluntat de facilitar la conciliació de la vida laboral i la familiar de milers de treballadors que el dia 24, tal i com ha anunciat l'associació de grans cadenes de distribució, sortiran de la feina a més tard de les 20.00 hores.

D'altra banda, la UGT de Catalunya també es pregunta si el conseller d'Innovació, Empresa i Universitat, comparteix aquesta afirmació en relació a les tradicions nadalenques dels ciutadans i les ciutadanes de Catalunya.

En tot, cas, el sindicat està estudiant les accions informatives que posarà en marxa durant la setmana vinent i que s'orientaran a la reivindicació laboral i a la concienciació de consumidors sobre aquesta demanda que ha subscrit el conjunt de la Taula social del Comerç a excepció de les grans superficies.



Comentaris

    Powered by LifeType