Comunicació UGT

12 Des, 2006

La UGT de Catalunya s'oposa al tancament de l'empresa Alcoa embalaje flexible, que deixarà sense feina 92 treballadors

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 18:29

La direcció de l'empresa d'arts gràfiques situada a Rubí ha anunciat avui al sindicat el tancament total de la planta

L'empresa d'arts gràfiques Alcoa Embalaje Flexible, SA ha anunciat avui al Comitè d'Empresa (format en la seva totalitat per delegats de la UGT de Catalunya) la seva intenció de tancament total, adduint pèrdues econòmiques. El nostre sindicat vol manifestar la seva total oposició al tancament de l'empresa i considera que té una absoluta viabilitat si es fan les inversions necessàries, ja que la maquinària és obsoleta. En aquest sentit, els representats de la UGT de Catalunya assenyalen que la responsabilitat de la situació de l'empresa es deu únicament a la mala gestió directiva.

Alcoa Embalaje Flexible està situada a Rubí (Vallès Occidental) i dóna feina a 92 treballadors i treballadores d'alt nivell professional i amb molts anys d'experiència. Molts d'aquestes professionals tenen edats superiors als 40 anys, amb la dificultat afegida que això suposa en una possible reentrada al mercat laboral. L'empresa pertany al grup Alcoa, líder mundial de la indústria de l'alumini i que està batent rècords de beneficis en tot el món.

Les negociacions sobre el futur de l'empresa i de la plantilla s'iniciaran el proper dimarts, 19 de desembre (11 hores) , amb una reunió entre direcció i sindicat.



Comentaris

    Powered by LifeType