Comunicació UGT

13 Feb, 2007

Els treballadors dels autobusos de TMB faran demà una vaga de 4 hores per denunciar les freqüents agressions que reben els conductors

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 12:26

Es concentraran a les 11:30 hores a la Plaça Catalunya

Amb lemes tan contundents com "Prou ja d'agressions" o "Demà pots ser tu", el comitè d'empresa dels autobusos de TMB ha convocat els treballadors i les treballadores demà a una aturada de 4 hores (de 10:00 a 14:00 hores) per denunciar les freqüents agressions que reben els conductors i les conductores d'aquest transport metropolità.

La UGT de Catalunya, membre d'aquest comitè d'empresa, exigeix a l'Administració que apliqui totes les mesures necessàries per evitar aquest tipus d'agressions. La solució, segons el parer del sindicat, passaria per facilitar la labor del conductor i millorar la freqüència de pas dels autobusos. D'aquesta manera s'evitaria la crispació tant dels altres conductors com dels passatgers i, per tant, s'evitaria la confrontació que, sovint, paguen els conductors dels autobusos. Entre altres mesures, el comitè d'empresa demana que s'apliqui la preferència semafòrica, una vella iniciativa que encara mai s'ha dut a terme a la ciutat de Barcelona i que facilitaria notablement la circulació del transport públic.

A més de l'aturada de 4 hores, els treballadors es concentraran a les 11:30 hores a la plaça Catalunya, on repartiran fullets informatius per reivindicar la situació a què s'han d'afrontar cada dia.



Comentaris

    Powered by LifeType