Comunicació UGT

05 Des, 2006

La UGT de Catalunya convoca els treballadors d'Iveco España a mobilitzar-se a partir de dilluns per un conveni col·lectiu just i digne

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 18:27

El comitè d'empresa d'Iveco España, S.L. - Irisbus, empresa filial del grup Fiat, ha convocat diverses mobilitzacions en protesta per l'estancament de les negociacions del nou conveni col·lectiu amb l'empresa, iniciades fa 11 mesos, especialment pel que fa als aspectes referents a l'absentisme laboral i l'ocupació fixa.

Les mobilitzacions s'iniciaran el proper dia 11 de desembre, a les 9:00 hores, amb una concentració dels treballadors i les treballadores a les portes de la fàbrica, que es repetirà els dies 13 i 15. A més, també s'han convocat aturades d'una hora en cada un dels torns per a la setmana que, els dies 19, 20 i 21 de desembre, d'11:30 a 12:30 hores, el torn de matí i el torn partit, i de 15:30 a 16:30 hores, el torn de la tarda.

Des de la MCA del Barcelonès, la UGT de Catalunya dóna suport a les mobilitzacions dels treballadors i treballadores d'Iveco (antiga Pegaso), dedicada a la fabricació i construcció de vehicles, per tal de desencallar les negociacions i aconseguir un conveni col·lectiu just i digne.

CONCENTRACIÓ TREBALLADORS I TREBALLADORS D'IVECO ESPAÑADIA: 11 de desembre de 2006
HORA: 9:00 hores.
LLOC: A les portes de la fàbrica Iveco España, S.L. - Irisbus a Barcelona, C/A nº s.1 al 18 Sector C - Zona Franca (Barcelona)



Comentaris

    Powered by LifeType