Comunicació UGT

30 Nov, 2006

La UGT denuncia que la patronal de les grans superfícies incompleix el compromís de tancar el 24 de desembre a les 15 hores

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 14:21
La Taula Social del Comerç va donar suport a aquesta proposta de la UGT de Catalunya i ara ANGED, que també en forma part, es vol fer enrera. Per al sindicat, aquesta decisió de la patronal de les grans superfícies, al marge del 90% dels membres de la Taula, ens col·loca davant la tesitura d’haver de denunciar públicament el trencament d’aquest compromís i també d’anunciar que el sindicat impulsarà noves accions per tal que ANGED assumeixi l’acord.

La UGT de Catalunya està desenvolupant des del mes d’octubre una campanya de recollida de firmes dels usuaris en suport a aquesta reivindicació dels treballadors i les treballadores del sector del comerç. Fins el moment ja han estat uns 140.000 els consumidors que amb la seva signatura es fan resò d’aquesta proposta que cerca l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida laboral i personal dels centenars de treballadors i treballadores del comerç, que durant el mes de desembre i inicis de gener han de suportar jornades interminables i encadenades sense el descans que exigeix el conveni. Aquestes firmes es lliuraran al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.

La UGT de Catalunya resta a l’espera de la reunió amb el conseller Josep Huguet, el qual va manifestar el seu suport a la reivindicació de la UGT de Catalunya (1eres Jornades del Comerç, celebrades el 6 d’octubre), que ha de tenir lloc després del pont de la Constitució, per tal de concretar aquest seguit de mobilitzacions en el cas que ANGED mantingués la seva posició actual.



Comentaris

    Powered by LifeType