Comunicació UGT

La UGT de Catalunya convoca la plantilla de correus de viladecavalls a concentrar-se per les condicions i salut laboral en què treballen

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 17:38

La UGT de Catalunya ha convocat els treballadors i les treballadors de Correus a Viladecavalls (Vallès Occidental) a concentrar-se demà per les pèssimes condicions de seguretat i de salut laboral en què han de desenvolupar la seva feina. Els treballadors han de realitzar les seves tasques en un espai físic molt limitat, de manera que no es compleix la normativa vigent en aquesta matèria (Llei de Prevenció de Riscos Laborals).

A més, l'acumulació de cartes i paquets que s'està produïnt també a Viladecavalls (igual que a tantes altres localitats) pel sistema organitzatiu i de contractació de personal implantat per la direcció de Correus, està generant un greu problema de sobrecàrrega de feina per als tres carters de què disposa la població. Actualment es calcula que a l'oficina de Correus de Viladecavalls hi ha una acumulació d'uns 6.000 objectes postals sense repartir.

Igualment, l'Ajuntament de Viladecavalls ha remès a la UGT de Catalunya, entre d'altres organismes i institucions, una carta en què s'informa de l'acord del Ple de denunciar judicialment Correus pels perjudicis que està ocasionant en el seu servei a la ciutadania. Us adjuntem la carta.


CONCENTRACIÓ TREBALLADORS CORREUS
VILADECAVALLSDIA: 24 de novembre de 2006
HORA: de 9.30 a 10 hores
LLOC:
Oficina de Correus de Viladecavalls (c. Nou, 3).



La UGT de Catalunya denuncia el desequilibri territorial que generarà correus amb el pla de modernització de les unitats d'entregues especials

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 12:25

Aquest pla, del qual no s'ha informat ni s'ha negociat amb els sindicats, només s'implantarà a les oficines d'11 ciutats a tot Catalunya


La UGT de Catalunya denuncia el sistema d'implantació i de desenvolupament del nou Pla de Modernització de les Unitats d'Entrega d'Enviaments Urgents que ha anunciat la direcció de Correus. El nostre sindicat aposta per la modernització d'aquestes unitats (conegudes com a USES), pero considera que el pla generarà greus desequilibris territorials i discriminacions entre la ciutadania, ja que Correus només té previst la modernització de les USES de les capitals de província i de les localitats que són administracions postals. En el cas de Catalunya, això significa només 11 ciutats: Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sabadell, Terrassa, Mataró, Tarragona, Reus, Lleida i Girona.

Per tant, la UGT de Catalunya considera que s'està marginant una gran quantitat d'usuaris i usuàries que paguen, igual que la resta, un preu més alt per aquest serveis urgents (burofax, telegrames, cartes urgents, etc.). Uns serveis de valor afegit que, d'altra banda, no s'estan oferint actualment amb els criteris d'entrega i de rapidesa que haurien de ser. Per això, el nostre sindicat considera aquest nou pla com una campanya de màrqueting que no entra en l'arrel del problema de qualitat i modernització de les USES.

De la mateixa manera, la UGT de Catalunya vol denunciar la manca de transparència i d'informació de la direcció de Correus sobre aquest nou Pla, que ja s'ha començat a implantar de manera provisional a Barcelona. El nostre sindicat ha demanat a Correus informació sobre el calendari d'implantació i sobre la quantia econònica que suposarà.



Powered by LifeType