Comunicació UGT

CTAC-UGT de Catalunya valora molt positivament la celeritat amb què l'Estatut del treball autònom ha passat d'avantprojecte a projecte de llei

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 11:13

El Consell de Ministres aprova aquesta tarda el projecte de llei

El Consell de Ministres té previst aprovar aquesta tarda l'avantprojecte de llei sobre l'Estatut del Treball Autònom, que està previst que entri en vigor la primavera de 2007 i que ha de regular els drets i deures dels més de 680.000 treballadors per compte propi que existeixen a Catalunya.

La Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), organisme d'autònoms que pertany a la UGT de Catalunya, valora molt positivament la celeritat amb què el Govern central ha transformat aquest avantprojecte de llei en projecte de llei, una rapidesa que permetrà iniciar com més aviat millor la tramitació de la llei a les Corts Generals.

A més, la CTAC-UGT de Catalunya destaca la valoració positiva que tant el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) com el Consell Econòmic i Social (CES) han fet d'aquesta llei, tenint en compte la necessitat de realitzar alguna regulació en el col·lectiu d'autònoms. Aquestes mostres de suport fan que la CTAC torni a demanar a les entitats que, com CC.OO. o la CEOE, encara es mostren reàcies a l'aprovació d'aquest projecte de llei que deixin de posar pals a les rodes a una llei que ha de servir de denominador comú per a la regulació d'un col·lectiu que, sovint, ha estat oblidat.



Powered by LifeType