Comunicació UGT

La UGT de Catalunya convoca una concentració dels treballadors del sector dels bingos de Catalunya per reclamar millores salarials

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 11:42

La UGT de Catalunya ha convocat una concentració dels treballadors i les treballadores dels bingos de Catalunya per al proper 12 de desembre a les 12:00 hores. Amb aquesta concentració, els professionals del sector volen exigir millores salarials i de condicions de treball davant l'immobilisme de la patronal en els darrers temps.

Per aquesta raó, els més de 2.500 treballadors i treballadores del sector dels bingos a Catalunya estan convocats el 12 de desembre a les 12:00 hores davant dels locals de la patronal AEJEA a Barcelona (Balmes, 114). Una hora després, aproximadament, la concentració es tornarà a repetir davant del Gremi Patronal de Bingos de Catalunya (Via Laietana, 51), per acabar en un tercera i darrera concentració a la Plaça Sant Jaume, davant del Govern de la Generalitat.

CONCENTRACIÓ TREBALLADORS DELS BINGOS DE CATALUNYADIA: 12 de desembre de 2006
HORA: A partir de les 12: 00 hores.
LLOC: 12:00 hores davant locals de la patronal AEJEA (Balmes, 114). Una hora més tard, davant Gremi Patronal Bingos de Catalunya (Via Laietana, 51). Finalment, a la Plaça Sant Jaume.



La CTAC-UGT de Catalunya aplaudeix la intenció del govern central d'abolir la quota cameral per als autònoms

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 10:01

Davant les notícies aparegudes en alguns mitjans de comunicació que informen sobre la possibilitat de reformar el pagament de la quota a les Cambres, la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya - UGT de Catalunya, vol donar el seu suport a aquesta idea, que ve reclamant des de fa temps.

Com sempre, la CTAC-UGT de Catalunya exigeix que es suprimeixi l'obligatorietat de pagar aquesta quota cameral, ja que els autònoms no se senten representats per aquesta entitat. La posada en marxa d'aquesta mesura alliberaria del pagament d'aquesta quota als 680.000 autònoms catalans.

La CTAC-UGT de Catalunya seguirà de ben aprop la possibilitat de què l'Executiu desenvolupi la reforma del pagament de la quota a les Cambres i que, així, els autònom puguins abstenir-se del pagament de la mateixa.



Powered by LifeType