Comunicació UGT

24 Nov, 2006

La UGT de Catalunya convoca una concentració dels treballadors del sector dels bingos de Catalunya per reclamar millores salarials

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 11:42

La UGT de Catalunya ha convocat una concentració dels treballadors i les treballadores dels bingos de Catalunya per al proper 12 de desembre a les 12:00 hores. Amb aquesta concentració, els professionals del sector volen exigir millores salarials i de condicions de treball davant l'immobilisme de la patronal en els darrers temps.

Per aquesta raó, els més de 2.500 treballadors i treballadores del sector dels bingos a Catalunya estan convocats el 12 de desembre a les 12:00 hores davant dels locals de la patronal AEJEA a Barcelona (Balmes, 114). Una hora després, aproximadament, la concentració es tornarà a repetir davant del Gremi Patronal de Bingos de Catalunya (Via Laietana, 51), per acabar en un tercera i darrera concentració a la Plaça Sant Jaume, davant del Govern de la Generalitat.

CONCENTRACIÓ TREBALLADORS DELS BINGOS DE CATALUNYADIA: 12 de desembre de 2006
HORA: A partir de les 12: 00 hores.
LLOC: 12:00 hores davant locals de la patronal AEJEA (Balmes, 114). Una hora més tard, davant Gremi Patronal Bingos de Catalunya (Via Laietana, 51). Finalment, a la Plaça Sant Jaume.



Comentaris

    Powered by LifeType