Comunicació UGT

23 Mai, 2007

La UGT convoca dues concentracions de treballadors de transport sanitari privat

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 17:08
Els delegats i delegades del nostre sindicat al sector decidiran demà en assemblea si fan vaga indefinida a partir del dia 26 de maig

La UGT de Catalunya ha convocat els treballadors i les treballadores de transport sanitari privat a dues concentracions de protesta: demà dijous, 24 de maig, a les 11.30 hores, davant del Servei Català de la Salut, i el proper dimecres, 30 de maig, a les 10.30 hores, davant del Parlament de Catalunya.

A més, el proper divendres, 25 de maig, el nostre sindicat ha convocat els delegats i delegades de la UGT de Catalunya del sector a una assemblea per decidir si es convoca una vaga indefinida a partir del dia 26 de maig (l'assemblea no és oberta als mitjans de comunicació).

La UGT de Catalunya ha convocat aquestes moblitzacions pel malestar dels treballadors i les treballadores del transport sanitari privat per les precàries condicions laborals que pateixen. Concretament, el nostre sindicat exigeix a l'administració:

  • L'equiparació salarial i de condicions laborals del treballadors d'empreses privades de transport sanitari amb els treballadors del sistema públic.
  • Seguiment i garanties del bon funcionament de les empreses adjudicatàries del nou concurs públic de data 1 de juliol de 2006.


Concentracions treballadors transport sanitari privat

DIA: 24 de maig de 2007
HORA: 11.30 hores
LLOC: davant del Servei Català de la Salut - CatSalut (Travessera de les Corts, 115-131, Barcelona)


DIA: 30 de maig de 2007
HORA: 10.30 hores
LLOC: davant del Parlament de Catalunya


Comentaris

    Powered by LifeType