Comunicació UGT

23 Mai, 2007

Els treballadors de Rauschert protestaran demà amb vaga i una marxa fins l'ajuntament de Lliçà de Vall

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 13:52
Demà també es tornaran a trobar amb la direcció de l'empresa a la Mediació de Treball per negociar l'ERO que pot afectar 42 persones

La plantilla de l'empresa de ceràmica industrial Rauschert Espanya, situada a Lliçà de Vall (Vallès Oriental), tornarà demà a fer vaga de 24 hores com a protesta per l'expedient de regulació d'ocupació presentat per la direcció el passat 3 de maig i que podria afectar 42 persones d'un total de 107, més del 39% de la plantilla. A més, demà a les 10.30 hores els treballadors i les treballadores de Rauschert iniciaran una marxa des de la planta fins a l'Ajuntament de Lliçà de Vall, on els rebrà l'alcalde, Andreu Carreras.

Els treballadors i les treballadores de Rauschert van decidir realitzar aquestes mobilitzacions en l'assemblea que es va organitzar ahir a les portes de l'empresa. També van decidir, per majoria absoluta, convocar dues jornades més de vaga, els dies 29 i 31 de maig. Les mobilitzacions de protesta es van decidir després que el Comitè d'Empresa, amb majoria de la UGT de Catalunya, es reunís amb la direcció de Rauschert els dies 16 i 18 de maig, i ahir a la Inspecció de Treball, sense arribar a cap tipus d'acord. D'altra banda, direcció i Comitè d'Empresa es tornaran a trobar demà dijous, a les 16.30 hores, a la Mediació de Treball.

Tal com estava previst, l'empresa deixarà Lliçà de Vall el juny i es traslladarà a una nova planta a Les Franqueses del Vallès, però els plans de la multinacional alemanya inclouen ara l'acomiadament de 43 treballadors i treballadores. El Comitè d'Empresa entén que Rauschert vol deslocaltizar part de la producció a d'altres fàbriques del grup a Polònia, Alemanya i Xina.

Marxa treballadors Rauschert

DIA: 24 de maig de 2007
HORA: 10.30 hores
LLOC: des de l'empresa (c. de Lleida, núm 21, polígon industrial El Pla, Llicà de Vall) fins a l'Ajuntament de Lliçà de Vall.




Comentaris

    Powered by LifeType