Comunicació UGT

16 Mai, 2007

La Unió de la Guàrdia Civil, preocupada per la futura situació dels agents destinats a l'Aeroport del Prat

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 17:42

La UGC tem pel futur dels més de 1.000 agents i les seves famílies

La Unió de la Guàrdia Civil (UGC), vinculada a la UGT de Catalunya a través d'un protocol d'agermanament, mantindrà demà una reunió a les 10:00 hores amb l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), municipi on s'ubica la seu de la Comandància de la Guàrdia Civil de Barcelona. En aquesta trobada, la UGC aprofitarà per presentar-se davant de l'alcalde i el consistori i per tractar, entre altres temes, el de la seguretat de la demarcació.

A les 11:30 hores tindrà lloc una roda de premsa al mateix Ajuntament, on la UGC donarà a conèixer, entre altres temes, la seva preocupació envers el traspàs de la gestió de l'aeroport del Prat a la Generalitat de Catalunya. Per a la Unió de la Guàrdia Civil, que la gestió de l'aeroport estigui en mans de la Generalitat no és el problema, sinó la futura situació dels més de 1.000 agents i les seves famílies.

RODA DE PREMSA UNIÓ DE LA GUÀRDIA CIVIL (UGC)DIA: 17 de maig de 2007
HORA: 11:30 hores.
LLOC: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca - Plaça de l'Ajuntament, 1
INTERVINDRAN: Bartolomé Barba, secretari de la UGC de Catalunya; Juan José Casado, secretari general de la UGT de Catalunya al Baix Llobregat; i Ramon Cebrian, secretari general de la FSP-UGT de Catalunya




Comentaris

    Powered by LifeType