Comunicació UGT

21 Feb, 2007

L'Avalot presentarà al Parlament una llei de mesures urgents per a l'habitatge

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 17:16

El sindicat inicia la campanya 'Signa per l'habitatge jove" per recollir 50.000 signatures i presentar al Parlament una Iniciativa Legislativa Popular


L'Avalot - Joves de la UGT de Catalunya presentarà demà en roda de premsa la campanya "Signa per l'habitatge jove". Es tracta d'una campanya per recollir un mínim de 50.000 signatures, les necessàries per presentar una Iniciativa Legislativa Popular (ILP).

Mitjançant aquesta ILP, l'Avalot presentarà al Parlament de Catalunya una Llei de mesures urgents per a l'habitatge, en la que es proposarà que el 65% del sòl que es qualifiqui per a ús residencial de nova implantació es reservi a habitatge de protecció pública, i d'aquest 65%, que el 70% es reservi per a habitatge de protecció pública en règim de lloguer i el 30% en règim de compra. La proposta de l'Avalot també inclou que la Generalitat destini una partida no inferior al 7% del seu pressupost a les polítiques d'habitatge públiques.

ATENCIÓ!: La roda de premsa tindrà lloc en un pis de 35 m2. Us demanem que tingueu en consideració les molèsties que pot ocasionar la limitació de l'espai i que confirmeu la vostra assistència. Amb la voluntat de facilitar-vos la feina, en cas que es produeixi "overbooking", farem la roda de premsa en dos torns.


Roda de premsa Avalot - ILP habitatge

DIA: dijous 22 de febrer de 2007
HORA: 10.45 hores
LLOC: Passatge Costa, 20, principal 2a (Barcelona). Metro: Hospital de Sant Pau (L-5). Us adjuntem plànol.

INTERVINDRAN: Òscar Riu, portaveu nacional de l'Avalot, i Chakir el Homrani, secretari d'Organització de l'Avalot - Joves de la UGT de Catalunya.



Comentaris

    Powered by LifeType