Comunicació UGT

08 Nov, 2006

Èxit de seguiment en el segon dia de vaga dels treballadors de les gasolineres catalanes

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 18:07

En el segon dia de vaga dels treballadors i les treballadores de les benzineres arreu de l'estat, el seguiment de la vaga a nivell català ha estat un veritable èxit. A la província de Barcelona es calcula que, deixant de banda el 20% de benzineres obligades a complir els serveis mínims, el seguiment de la vaga ha estat del 70%, a Tarragona del 90%, a Girona del 65% i a Lleida del 55%.

Per als responsables de la UGT de Catalunya, el seguiment de la vaga ha estat tot un èxit, sobretot si tenim en compte les dues principals característiques del sector. En primer lloc, l'alta precarietat i inestabilitat dels contractes de treball a les gasolineres. En segon, l'alta diseminació de petits centres de treball, de 3 a 6 empleats i un propietari o encarregat coartant el dret a la vaga.

A partir d'ara, els responsables del sector a la UGT de Catalunya obren un període d'anàlisi per dibuixar l'estratègia que millor ens pugui servir per obtenir la signatura del conveni col·lectiu i millorar, d'aquesta manera, les condicions laborals dels seus treballadors i treballadores.



Comentaris

    Powered by LifeType