Comunicació UGT

13 Nov, 2006

La UGT de Catalunya i Esplugues TV presenten un nou espai de televisió d'informació i d'assessorament laboral

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 12:30

La UGT de Catalunya i Esplugues Televisió presentaran el proper dimarts, 14 de novembre, un nou programa de servei orientat a la informació social i laboral i també a l’assessorament laboral, i que s’emetrà a partir del dia 17 els divendres a les 23 hores.

El nou programa consta de dos espais clarament diferenciats: un vinculat a l’actualitat sociolaboral, amb una durada de 4 minuts, i un de 8 minuts en què es resoldran dubtes i qüestions que preocupen als treballadors i les treballadores en relació als seus drets laborals i la manera de defensar-los. Aquest últim espai comptarà amb la col·laboració d’un advocat del Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya.

Aquest programa, que neix de la voluntat de la UGT de Catalunya d’oferir un espai específic que ajudi els treballadors i les treballadores a resoldre els seus problemes quotidians derivats de la feina, compta amb la participació d’Esplugues TV. Aquesta televisió local, una de les històriques de Catalunya, aporta el valor de la proximitat i la qualitat d’una graella de programes que integra perfectament la informació local amb l’entreteniment.

Presentació programa "Amb tu"

DIA: 14 de novembre de 2006
HORA: 12 hores
LLOC:
seu de la Unió Comarcal del Baix Llobregat de la UGT de Catalunya (Carretera d’Esplugues, 240-242, Cornellà de Llobregat).
INTERVINDRAN: Frederic Monell, vicesecretari general de la UGT de Catalunya; Juanjo Casado, secretari general de la UGT del Baix Llobregat, i Frederic Cano, director d'Esplugues TV.



Comentaris

    Powered by LifeType