Comunicació UGT

Els treballadors d'Ona Catalana, preocupats pel seu futur

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 18:31

Davant la situació d'incertesa que afecta els empleats d'Ona Catalana, que pertany al grup Prisa des de l'any 2005, els treballadors han decidit en assamblea fer pública la seva situació a través d'aquest comunicat.

El pròxim mes de febrer, segons el que ha confirmat la direcció de l'empresa, es farà efectiu el trasllat de l'activitat d'Ona Catalana a les instal·lacions de Ràdio Barcelona, al carrer Casp de la capital catalana. Abans d'aquest trasllat, però, l'empresa ja ha comunicat diversos acomiadaments de treballadors eventuals que, en realitat, cobrien places fixes de feina. Empleats que, a més, són imprescindibles per l'elaboració dels continguts que l'empresa exigeix.

La direcció d'Ona Catalana també ha prescindit aquests dies de diversos empleats en règim d'autònoms vinculats a l'empresa des de l'inici de la seva activitat. Això, a banda de reduir de forma considerable el nombre de col·laboradors externs.

Per tot plegat, els treballadors d'Ona Catalana volen manifestar la seva inquietud per la precària situació en què queda la plantilla actual i, també, pel que pugui passar en un futur immediat. Això, després de constatar que la direcció de l'empresa no especifica, de moment, en quins termes exactes es farà efectiu el trasllat de l'emissora al carrer Casp i per on passa el futur de la plantilla.



La UGT de Catalunya convoca dos dies de vaga en el transport sanitari per no arribar a un acord en el conveni del sector

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 18:18

El proper dilluns, 22 de gener, s'ha convocat una assemblea de delegats i delegades a la seu del nostre sindicat

La UGT de Catalunya celebrarà el proper dilluns, 22 de gener, una assemblea de delegats i delegades del transport sanitari privat per informar-los sobre la propera convocatòria de vaga en el sector. L'assemblea, que és oberta als mitjans de comunicació, tindrà lloc a les 10 hores a la seu de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona).

La UGT de Catalunya, sindicat majoritari en el sector, ha convocat els 3.500 treballadors i treballadores de transport sanitari a fer vaga de 24 hores els dies 23 i 24 de gener, i a partir del dia 25 de gener, tres hores d'aturada cada dia (1 hora per torn) de manera indefinida.

El nostre sindicat ha convocat aquests dies de vaga després d'un any de negociacions amb la patronal ACEA per signar el conveni col·lectiu del sector sense arribar a cap acord. La UGT de Catalunya reivindica, entre d'altres, l'equiparació laboral, professional i econòmica dels treballadors del sector amb els del sistema públic.

Us adjuntem l'anunci de convocatòria de vaga, amb els motius i les exigències per a la desconvocatòria.



Powered by LifeType