Comunicació UGT

16 Gen, 2007

La UGT de Catalunya convoca dos dies de vaga en el transport sanitari per no arribar a un acord en el conveni del sector

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 18:18

El proper dilluns, 22 de gener, s'ha convocat una assemblea de delegats i delegades a la seu del nostre sindicat

La UGT de Catalunya celebrarà el proper dilluns, 22 de gener, una assemblea de delegats i delegades del transport sanitari privat per informar-los sobre la propera convocatòria de vaga en el sector. L'assemblea, que és oberta als mitjans de comunicació, tindrà lloc a les 10 hores a la seu de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona).

La UGT de Catalunya, sindicat majoritari en el sector, ha convocat els 3.500 treballadors i treballadores de transport sanitari a fer vaga de 24 hores els dies 23 i 24 de gener, i a partir del dia 25 de gener, tres hores d'aturada cada dia (1 hora per torn) de manera indefinida.

El nostre sindicat ha convocat aquests dies de vaga després d'un any de negociacions amb la patronal ACEA per signar el conveni col·lectiu del sector sense arribar a cap acord. La UGT de Catalunya reivindica, entre d'altres, l'equiparació laboral, professional i econòmica dels treballadors del sector amb els del sistema públic.

Us adjuntem l'anunci de convocatòria de vaga, amb els motius i les exigències per a la desconvocatòria.



Comentaris

    Powered by LifeType