Comunicació UGT

16 Gen, 2007

Els treballadors d'Ona Catalana, preocupats pel seu futur

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 18:31

Davant la situació d'incertesa que afecta els empleats d'Ona Catalana, que pertany al grup Prisa des de l'any 2005, els treballadors han decidit en assamblea fer pública la seva situació a través d'aquest comunicat.

El pròxim mes de febrer, segons el que ha confirmat la direcció de l'empresa, es farà efectiu el trasllat de l'activitat d'Ona Catalana a les instal·lacions de Ràdio Barcelona, al carrer Casp de la capital catalana. Abans d'aquest trasllat, però, l'empresa ja ha comunicat diversos acomiadaments de treballadors eventuals que, en realitat, cobrien places fixes de feina. Empleats que, a més, són imprescindibles per l'elaboració dels continguts que l'empresa exigeix.

La direcció d'Ona Catalana també ha prescindit aquests dies de diversos empleats en règim d'autònoms vinculats a l'empresa des de l'inici de la seva activitat. Això, a banda de reduir de forma considerable el nombre de col·laboradors externs.

Per tot plegat, els treballadors d'Ona Catalana volen manifestar la seva inquietud per la precària situació en què queda la plantilla actual i, també, pel que pugui passar en un futur immediat. Això, després de constatar que la direcció de l'empresa no especifica, de moment, en quins termes exactes es farà efectiu el trasllat de l'emissora al carrer Casp i per on passa el futur de la plantilla.



Comentaris

    Powered by LifeType