Comunicació UGT

25 Gen, 2007

La UGT de Catalunya responsabilitza la negligent direcció de Brians de l'atac d'un intern a dos treballadors de la presó

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 16:02

El sindicat exigeix que en un màxim de 72 hores es retirin els més de 1.600 ganivets metàl·lics del centre a l'abast dels interns i que es reforcin els serveis amb més personal, sota mínims actualment

La UGT de Catalunya, sindicat majoritari a les presons catalanes, vol denunciar l'intent d'assassinat d'uns treballadors del CP Brians ahir per part d'un intern del MR II, Anuar el Khatali, el qual ja havia protagonitzat incidents violents similars a altres presons. Aquest intern, amb la mà coberta de tres fulles d'afaitar, va ferir amb diversos talls a la cara dos treballadors que sortosament no van afectar parts vitals.

La UGT de Catalunya responsabilitza d'aquesta i d'altres agressions produïdes últimament al mateix centre a la negligència i incompetència de la Direcció de Brians i a la cobertura horària i només parcial de la Sotsdirecció de Règim Interior, responsable de la seguretat del centre. Exigim que en un termini màxim de 72 hores es retirin els més de 1.600 ganivets metàl·lics del centre a l'abast dels interns (mesura a la qual es va comprometre l'Administració) i que es reforcin els serveis amb més personal, sota mínims actualment.

Així mateix hem demanat reunir-nos d'urgència amb la consellera de Justícia, Montserrat Tura, i el secretari de Serveis Penitenciaris, Albert Batlle, per proposar una bateria de mesures d'urgència que aturin l'escalada violenta que es produeix a Brians.



Comentaris

    Powered by LifeType