Comunicació UGT

02 Jul, 2007

La UGT de Catalunya organitza la primera jornada de debat sobre el present i el futur de la professió mèdica

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 13:58

La UGT de Catalunya ha convocat demà dimarts, 3 de juliol, la "I Jornada debat: els metges, situació actual i propostes de futur", per debatre sobre la situació del col·lectiu.

Aquesta jornada de reflexió, que serà inaugurada per la consellera de Salut, Marina Geli, i el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, se celebra en un moment molt significatiu, un any després de produir-se les vagues de metges. Arran d'aquestes manifestacions, es va crear el Consell de la Professió Mèdica, que incorpora metges reconeguts i els seus representants institucionals (sindicats, administració, col·legis acadèmics, etc.).

El departament va establir dues taules de debat: la comissió de l'ordenació de la professió mèdica i la comissió d'exercici de la professió mèdica. En el debat de dimarts es podran conèixer quins són els plantejaments d'aquestes taules de debat, així com el posicionament de la UGT de Catalunya en cada una d'elles. Juli de Nadal i Sebastián Barranco, per part de l'administració, i Francisco del Baño i Elías Morón, per part de la UGT de Catalunya, explicaran els diversos punts que s'estan tractan en aquestes comissions de treball.

Amb aquesta jornada, la UGT de Catalunya, que és el primer sindicat en organitzar un acte d'aquestes característiques, vol aportar al col·lectiu una mirarda cap el futur del sistema sanitari català.

I JORNADA DEBAT "ELS METGES, SITUACIÓ ACTUAL I PROPOSTES DE FUTUR"DIA: 3 de juliol de 2007.
HORA: A partir de les 9:00 hores.
LLOC: Hospital del Mar (Passeig Marítim, 25-29) - Sala Josep Marrull.




Comentaris

    Powered by LifeType