Comunicació UGT

18 Gen, 2007

Canvi de dates de la vaga del transport sanitari convocada per la UGT de Catalunya

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 09:41

PER PROBLEMES BUROCRÀTICS, LA VAGA PREVISTA PER ALS DIES 23 I 24 DE GENER ES TRASLLADA ALS DIES 29 I 30

Després de constatar que la representació empresarial del sector del transport sanitari no ha rebut la convocatòria de vaga fixada per als propers 23 i 24 de gener per problemes burocràtics, els representants dels treballadors traslladen aquesta vaga per als dies 29 i 30 per tal de poder entrar en els termes legals establerts per la llei.

Tot i aquest canvi, la UGT de Catalunya manté la celebració el proper dilluns 22 de gener d'una assemblea de delegats i delegades del transport sanitari per informar-los sobre aquesta vaga. L'assemblea, que és oberta als mitjans de comunicació, tindrà lloc a les 10 hores a la seu de la UGT de Catalunya (Rambla Santa Mònica, 10 - Barcelona).

La UGT de Catalunya, sindicat majoritari en el sector, convoca els 4.100 treballadors i treballadores de transport sanitari a fer vaga de 24 hores els dies 29 i 30 de gener. I a partir del dia 31 a fer tres hores d'aturada cada dia (1 hora per torn, a l'inici de cadascun dels torns de treball) de manera indefinida.

El nostre sindicat ha convocat aquests dies de vaga després d'un any de negociacions amb la patronal ACEA per signar el conveni col·lectiu del sector sense arribar a cap acord. La UGT de Catalunya reivindica, entre d'altres, l'equiparació laboral, professional i econòmica dels treballadors del sector amb els del sistema públic.

Després de celebrar-se avui la mediació de treball de la vaga i exposar-se els motius de la convocatòria, i un cop la patronal ha rebutjat les propostes proposades pel sindicat per tal de poder desconvocar la vaga, s'han lliurat les previsions de serveis mínims de cadascuna de les parts.



Comentaris


    Afegeix comentari






    Powered by LifeType