Comunicació UGT

23 Oct, 2006

El SAP-UGT aconsegueix el major increment retributiu per als Mossos d'Esquadra en tota la seva història

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 09:45

El Sindicat Autònom de Policies (SAP), vinculat a la UGT de Catalunya i majoritari al cos dels Mossos d'Esquadra, ha signat amb l'Administració un acord històric per a les condicions dels treballadors i les treballadores del cos de la policia autonòmica. Entre les fites assolides destaquen:

  • El major increment retributiu de la funció pública per a l'any 2007, tenint en compte que no hi ha contraprestacions.
  • La negociació de possibles millores salarials en funció de treballar més hores es deixa per una propera negociació, ja que aquesta necessita una reflexió més profunda.
  • La retirada de l'horari anomenat "Q-6" per substituir-lo per un altre quadrant més digne que permet compatibilitzar millor la vida laboral amb la vida familiar.
  • Un paquet de millores quantificables econòmiques per al cos dels Mossos d'Esquadra, com la creació de bars-menjadors i el reconeixement del premis d'antiguitat i vinculació al cos, entre d'altres.
El SAP - UGT de Catalunya és l'agent sindical que lidera un nou escenari reivindicatiu amb l'Administració per fer realitat les demandes històriques del cos: increments retributius, recuperació de la capacitat adquisitiva i horaris dignes i estables, segona activitat.
L'acord a què s'ha arribat en la taula de negociacions serà ratificat demà amb la signatura final del document, en un acte on hi assistiran la consellera d'Interior, Montserrat Tura, i el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, entre d'altres.


Comentaris

    Powered by LifeType