Comunicació UGT

20 Oct, 2006

Reaccions de la UGT de Catalunya a la vaga del personal de terra de Ryanair convocada per la CONC

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 16:19

Davant la vaga de 24 hores del personal de terra de Ryanair convocada per la CONC per al proper dilluns, que afectarà als aeroports de Reus i Girona, la UGT de Catalunya vol manifestar que:

  • Davant la vaga convocada per la CONC, la UGT de Catalunya vol manifestar que en cap el nostre sindicat ha estat informat el conflicte.
  • Que fa dos anys, la UGT de Catalunya va convocar jornades de vaga en Ryanair Girona i que, a través de la mediació al Departament de Treball, es van signar acords amb l'empresa. No deixarem que aquests s'incompleixin per qualsevol tipus de negociació de qualsevol altra força sindical.
  • Que la CONC només compta amb un representant en l'àmbit de Catalunya contra els 6 que van ser escollits de la llista de la UGT de Catalunya. El nostre sindicat vigilarà qualsevol decisió que es pugui prendre en contra dels treballadors i les treballadores. A més, estem disposats a negociar un conveni d'àmbit estatal.
  • Que l'administració ha tornat a renovar el contracte de publicitat amb Ryanair fa uns 15 dies per un valor de 7 milions d'euros en dos anys amb diners públics, mentre es torna a deixar de banda els problemes laborals que puguin existir en aquesta empresa.


Comentaris

    Powered by LifeType