Comunicació UGT

21 Set, 2007

La UGT de Catalunya exigeix a Aena qualitat en l'ocupació a la nova T-Sud

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 18:10

bcnairportA la reunió d'aquest matí s'ha acordat la creació d'una comissió que tuteli la contractació a la T-Sud dels treballadors i les treballadores excedents de la Terminal Nord.

La UGT de Catalunya, a la reunió mantinguda amb la direcció d'AENA aquest matí, ha plantejat como una prioritats aconseguir la millora de la qualitat de l'ocupació en el conjunt de l'aeroport del Prat i, per tant, també a la T-Sud, per tal de garantir un servei de qualitat als ciutadans i les ciutadanes.

D'altra banda, el nostre sindicat ha traslladat a AENA la reflexió que les companyies amb seu a Catalunya, com és el cas de Vueling i Clickair, tinguin garantida d'entrada la seva presència a la nova terminal, així com Iberia, en tractar-se del primer operador de l'Estat espanyol. En aquest sentit, la UGT de Catalunya destaca que, tot i que moltes companyies plantegen propostes futures per tenir presència a la nova terminal, per ara només Iberia ha concretat la construcció d'un nou hangar, que suposarà la creació de dos-cents llocs de treball qualificat.

A la reunió entre AENA i la UGT de Catalunya també s'ha acordat la creació d'una comissió que s'encarregui de tutelar i garantir la contractació a la T-Sud dels treballadors i les treballadores excedents com a conseqüència de la reducció d'activitat a la Terminal Nord (botigues, cafeteries, handling,,,), així com assegurar als treballadors d'aquest sector unes condicions de treball dignes amb sous no inferiors als 1.000 euros.

Per últim, el nostre sindicat també ha traslladat a AENA que, sigui quina sigui finalment l'assignació dels espais de la T-Sud, es garanteixi per sempre una gestió pública i pròxima al territori.



Comentaris

    Powered by LifeType