Comunicació UGT

14 Set, 2007

La UGT de Catalunya demana als altres sindicats d'El Corte Inglés que es posicionin

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 10:11

cs_1070726Per al nostre sindicat, el silenci és complicitat

Davant les reiterades sancions per part de la Inspecció de Treball i després que un jutjat hagi sentenciat que el sistema de promoció professional en, al menys, 4 centres d'El Corte Inglés a Barcelona és del tot irregular i discriminatori, la secció sindical de la UGT de Catalunya a l'empresa demana a tots els sindicats presents als diferents comitès que es manifestin clarament i evidenciïn quin és el seu posicionament davant de les males pràctiques que la companyia desenvolupa en l'àmbit de les relacions laborals.

Des de la UGT de Catalunya, entenem que el silenci és una forma inequívoca de complicitat amb les pràctiques de l'empresa i que, amb aquest silenci, els representants sindicals fomenten la vulneració dels drets dels treballadors i les treballadores dels diferents centres.

Per aquesta raó, la UGT de Catalunya demana a CC.OO. de Catalunya que, com a sindicat de classe, no sigui partícep amb el seu silenci d'afavorir les decisions arbitràries que pren l'empresa i que la Inspecció de Treball i els jutjats ja han considerat i consideren il·legals i inadmissibles.

La defensa dels drets dels treballadors i les treballadores estan per sobre de les sigles i només les organitzacions sindicals democràtiques són capaces d'afavorir i garantir les condicions laborals dels treballadors.



Comentaris

    Powered by LifeType