Comunicació UGT

07 Set, 2007

Comunicat de la secció sindical de la UGT a Nylstar Blanes en referència a la informació apareguda a

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 11:32

banderaDavant la informació apareguda en algun mitjà de comunicació avui, dia 6 de setembre de 2007, on es fa referència a què la secció sindical de la UGT de Catalunya a l'empresa tèxtil Nylstar de Blanes (Girona) va rebutjar el pla de viabilitat i on es dóna a entendre que és la culpable de la situació actual de l'empresa, la nostra secció sindical vol manifestar que:

  • El pla de viabilitat va ser rebutjat en votació pel 90% de la plantilla, ja que no garantia la continuïtat de l'empresa.
  • Allò que ha portat al grup Nylstar a la situació actual és la mala gestió empresarial, en què la direcció de Blanes també té la seva responsabilitat.
  • Gràcies a l'acció sindical, i en especial a l'exercida per la UGT de Catalunya que va iniciar el procés, es va aconseguir aturar la venda de terrenys, i existeix un patrimoni que pot garantir la continuïtat de Nylstar Blanes.
  • A data d'avui, les negociacions del conveni estan aturades, els preacords als quals s'ha arribat no s'apliquen i ni tan sols s'ha abonat la previsió del 2% de l'IPC que marca el govern per al 2007.
  • La informació que facilita la direcció de Nylstar Blanes al comitè d'empresa sobre el procés que estan vivint els treballadors de la fàbrica és mínima.
  • La secció sindical de la UGT de Catalunya continua apostant per la unitat sindical i lamenta els intents de la direcció de Nylstar Blanes per desunir i enfrontar els treballadors i les treballadores del centre.


Comentaris

    Powered by LifeType