Comunicació UGT

27 Set, 2007

L'Avalot - Joves de la UGT de Catalunya organitza un concert per l'habitatge digne

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 12:35
Dins de la campanya de recollida de signatures per presentar una Iniciativa Legislativa Popular al Parlament de Catalunya
concertavalot
L'Avalot - Joves de la UGT organitza el proper dissabte, 29 de setembre, un concert per l'habitatge digne, amb les actuacions dels grups Aramateix (www.aramateix.cat) i Discípulos de Otilia (www.discipulosdeotilia.cat).

El concert, que és gratuït i tindrà lloc a les 21 hores a la Plaça dels Àngels de Barcelona, s'emmarca dins de la campanya de recollida de signatures "Per un habitatge digne, signa!".

Des del dia 1 de maig i fins a mitjans de desembre, l'Avalot està recollint les 50.000 signatures necessàries per presentar al Parlament de Catalunya una iniciativa legislativa popular (ILP) de Llei de mesures urgents per a l'habitatge.

La Llei de mesures urgents per a l'habitatge de l'Avalot proposa:

  • Que el 65% del sòl que es qualifiqui per a ús residencial de nova implantació es reservi a habitatge de protecció pública.
  • Que d'aquest 65%, el 70% es reservi per a habitatge de protecció pública en règim de lloguer indefinit, i el 30%, en règim de compra.
  • Que la Generalitat destini una partida no inferior al 7% del seu pressupost a les polítiques públiques d'habitatge.

Per tal d'aconseguir les 50.000 signatures, l'Avalot ha posat en marxa la campanya "Per un habitatge digne, signa!". Es pot signar a les 44 seus de la UGT de Catalunya, a més de les taules itinerants que l'Avalot instal·la per tot Catalunya (amb especial incidència a l'Àrea Metropolitana de Barcelona), principalment a espais cèntrics i concorreguts de les principals ciutats, així com a Universitats i d'altres llocs eminentment juvenils, i de manera puntual a esdeveniments culturals, socials i esportius. El sindicat també està recollint signatures al seu espai natural, les empreses.

Poden signar per donar el seu suport a l'Avalot totes les persones a partir de 16 anys empadronades a Catalunya o, en el cas del estrangers, amb situació regularitzada.

Trobareu tota la informació de la campanya "Per un habitatge digne, signa!" a: http://habitatge.avalot.cat/2.html.


CONCERT "PER UN HABITATGE DIGNE, SIGNA!"

DIA: dissabte, 29 de setembre de 2007
HORA: 21 hores
LLOC: Plaça dels Àngels (Barcelona)
Amb les actuacions de: ARAMATEIX i DISCÍPULOS DE OTILIA
Entrada gratuïta



Comentaris

    Powered by LifeType