Vídeobloc de la UGT de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

29 Nov, 2007

Manifestació dels treballadors de sanitat privada al centre de Barcelona

Ahir, un miler de treballadors del sector de Sanitat Privada es van manifestar pel centre de Barcelona per denunciar la precarietat laboral i salarial que pateixen.
 (Segueix)
373 lectures

28 Nov, 2007

Entrevista a Jose Mª Álvarez a Cadena Ser Catalunya

Ahir, en el programa 'El Balcó' de Cadena Ser Catalunya va tenir lloc una entrevista amb Josep Mª Álvarez. El motiu de l'entrevista va estar relacionada amb la manifestació que tindrà lloc per protestar sobre l'actual situació de rodalies i l'AVE.
 (Segueix)
397 lectures

28 Nov, 2007

UGT anuncia aturades parcials a RENFE durant el mes de desembre

Els tres sindicats majoritaris han anunciat aturades parcials en el servei de RENFE a Catalunya durant els dies 1 i 9 de desembre. Els sindicats han precisat que les protestes es faran en dissabte, diumenge i festius per minimitzar l’impacte en els passatgers. (Segueix)
351 lectures

26 Nov, 2007

La UGT proposa un canvi en la gestió de les entitats de serveis d'ocupació de Catalunya

El nostre sindicat ha denunciat avui en roda de premsa, la precarietat laboral que pateixen els més de 1.400 treballadors que es dediquen a les polítiques actives d'ocupació que subvenciona la Generalitat de Catalunya.
 (Segueix)
368 lectures

23 Nov, 2007

Aprovada la nova llei de reforma de la Seguretat Social

El Govern premiarà als que es jubilen als 70 anys, segons la Llei aprovada pel Congrès dels Diputats. Francesc Garsaball, Secretari general de la Federació de Jubilats i Prejubilats de la UGT de Catalunya, no està d'acord amb aquesta nova llei mentre hi hagi prejubilacions forçoses.
 (Segueix)
224 lectures

22 Nov, 2007

Pepe Álvarez a la tertúlia de 'La Nit de RAC1"

A continuació podeu escoltar les declaracions realitzades per Pepe Álvarez en la tertúlia d'aquesta setmana en el programa "La Nit de RAC1". (Segueix)
215 lectures

22 Nov, 2007

Flex tanca la seva planta d'Esparraguera

L'empresa de matalassos Flex, tanca la seva planta d'esparraguera i la porta a Getafe, Sevilla i Tenerife.

 (Segueix)
309 lectures

16 Nov, 2007

Entrevista a Óscar López a COM Ràdio

Entrevista a Óscar López, Secretari Gral. de la Federació de Comerç, Hosteleria i Joc de la UGT de Catalunya des de la jornada celebrada a la seu de Las Ramblas sota el títol "El Comerç, una proposta de futur".
 (Segueix)
240 lectures

16 Nov, 2007

L'IPC puja un 1'2% a Catalunya

L'encariment d'alguns productes com el pa i la llet han fet que l'IPC hagi pujat un 1'2% a Catalunya. El preu dels cereals és el causant de la pujada de molts dels aliments.
 (Segueix)
312 lectures

13 Nov, 2007

La UGT exigeix als empresaris del Comerç complir amb la jornada laboral

Els responsables del sector de Comerç de la UGT de Catalunya van explicar ahir dilluns en roda de premsa la situació catastròfica que suposa el mes de desembre i la campanya de Nadal per als 300.000 treballadors i treballadores del sector comercial al nostre país, pel que fa a la càrrega de treball, els efectes sobre la salut i la impossible conciliació de la vida laboral i familiar.

A continuació podeu veure Òscar López, Secretari general de la Federació de Comerç i Hosteleria en la roda de premsa d'ahir.

 (Segueix)
243 lectures

9 Nov, 2007

Concentració davant les portes del centre de Can Brians

Ahir dijous va tenir lloc una concentració de funcionaris de la pressó de Can Brians. Els treballadors van reclamar davant les portes del centre, mesures urgents per garantir la seva seguretat, després que dos funcionaris fossin atacats per un presoner.
 (Segueix)
284 lectures

6 Nov, 2007

Baixa l'atur a Catalunya

L'atur baixa lleugerament a Catalunya durant el mes d'Octubre i el número desocupats es situa en 222.000 persones. El descens ha estat inferior al del mateix mes de l'any anterior.
 (Segueix)
259 lectures

5 Nov, 2007

Aprovat l'ajut d'accés a la vivenda de lloguer

El Consell de Ministres va aprovar el passat divendres, una renda de 210 euros mensuals per facilitar l'accés a una vivenda de lloguer. La iniciativa està pensada pels joves d'entre 22 i 30 anys i amb una renda anual inferior als 22.000 uros. Serà a partir de l'1 de Gener vinent que entrarà en vigència aquesta ajuda.

 (Segueix)
237 lectures