Vídeobloc de la UGT de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

28 Mai, 2007

Mar Serna veu factible el salari mínim de 1.000 euros

A continuació podeu veure les declaracions fetes per la Consellera de treball, Mar Serna en Els Matins de TV3 sobre les declaracions de Pepe Álvarez en les que es comprometia a lluitar per un salari mínim de 1.000 euros.
 (Segueix)
368 lectures

25 Mai, 2007

Entrevista a Miquel Pueyo a COM Ràdio

A continuació podeu escoltar l'entrevista a Miquel Pueyo, Secretari general de la UGT del sector de presons amb motiu de la propera inauguració de Can Brians 2. Aquest centre pretén donar acollida a 1.500 reclusos i ajudarà per descongestionar l'actual saturació dels centres penitenciaris a Catalunya.
 (Segueix)
318 lectures

24 Mai, 2007

Finalitza la cimera de sindicats europeus

Avui finalitza la cimera de sindicats europeus celebrada a Sevilla. En la última jornada la Secretaria general del sindicat suec "LO" Wanja Lundby assumirà la Presidència de la CES en substitució de Cándido Méndez.

 (Segueix)
308 lectures

24 Mai, 2007

Principi d'acord en el conveni provincial del metall de Tarragona

Després d'unes intenses negociacions, els sindicats majoritaris i patronal han arribat a un principi d'acord per signar el conveni provincial del metall de Tarragona. Un conveni que representa la reforma més important feta fins ara.
 (Segueix)
359 lectures

23 Mai, 2007

Entrevista a Pepe Álvarez a Catalunya ràdio

Com sabeu, aquests dies s'està celebrant a Sevilla el Congrés de la Confederació Europea de Sindicats. Ahir, Catalunya Ràdio va emetre una entrevista en la que Pepe Álvarez ens explica quins són els principals temes que s'estan tractant en aquest congrés.
 (Segueix)
298 lectures

22 Mai, 2007

Jornada sobre "Lipoatròfia semicircular"

El passat 15 de maig va tenir lloc a la Sala Brigades de la seu de la UGT de Catalunya, una jornada sobre lipoatròfia semicircular. (Segueix)
1092 lectures

22 Mai, 2007

11º Congrés de la Confederació Europea de Sindicats

700 delegats sindicals europeus es reuneixen del 21 al 24 de maig a Sevilla. És el 11º Congrés de la Confederació Europea de Sindicats. L'augment salarial a la zona Euro o la reforma de la Constitució seran alguns dels temes a tractar.
 (Segueix)
360 lectures

16 Mai, 2007

Manuel Royo entrevistat a COM Ràdio

El passat dia 14, Manuel Royo va explicar en els micròfons de COM radio, la difícil situació en que es troba el sector i en quin moment es troben les negociacions pel nou conveni.

 (Segueix)
339 lectures

16 Mai, 2007

Trobada de Jordi Hereu amb sindicalistes de la UGT de Catalunya

El passat dia 14 va tenir lloc un dinar que va aplegar sindicalistes i l'alcaldable del PSC a l'Ajuntament de Barcelona.
Jordi Hereu va demanar als assistents que es movilitzin per evitar l'abstenció i va aprofitar per explicar els seu programa electoral.
 (Segueix)
404 lectures

14 Mai, 2007

Puja l'IPC durant el mes d'abril

El mes d'abril va agumentar el diferencial d'inflacció entre Catalunya i el conjunt de l'Estat espanyol després d'una pujada de preus de l'1,4%. A Cataluya l'IPC dels últims 12 mesos va quedar en un 2,7%, 3 dècimes per sobre de l'espanyol i un punt de l'europeu.
 (Segueix)
355 lectures

10 Mai, 2007

UGT reclama més polítiques socials

Coincidint amb la celebració del dia d'Europa, la UGT de Catalunya ha reclamat més polítques socials. El sindicat fa èmfasi en la necesitat d'establir un salari mínim intereuropeu.
 (Segueix)
322 lectures

9 Mai, 2007

UGT no descarta mobilitzacions a AENA

UGT no descarta mobilitzacions si continua el bloqueig de les negociacions en la direcció d'AENA sobre el personal que ha de conformar la plantilla en la nova terminal sud de l'aeroport del Prat.
 (Segueix)
288 lectures

8 Mai, 2007

Antoni Castells comenta les declaracions de Pepe Álvarez sobre la campanya dels 1.000 euros

El passat dia 3 de maig, el Conseller d'Economia i Finances va ser preguntat per les declaracions de Pepe Álvarez en el programa "Els Matins" de TV3 i Antoni Castells va opinar. (Segueix)
401 lectures

8 Mai, 2007

Entrevista a Chakir, portaveu nacional AVALOT

Com ja sabeu, la UGT ha proposat elevar el salari mínim interprofessional fins els 1.000 euros doncs es considera que amb menys quantitat és impossible viure dignament.

 (Segueix)
325 lectures

4 Mai, 2007

UGT presenta un manifest davant les eleccions municipals

Josep Maria Àlvarez i Isabel Martínez han presentat aquest migdia davant de tots els mitjans de comunicació un manifest adreçat als ajuntaments amb motiu de les properes eleccions municipals del 27 de maig.
 (Segueix)
962 lectures

2 Mai, 2007

Recull de notícies sobre l'1 de maig

Ahir, 1 de maig es va celebrar, un any més, el dia del treballador. Arreu es van realitzar mobilitzacions i actes.
 (Segueix)
403 lectures