Vídeobloc de la UGT de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

27 Abr, 2007

Lliurament dels XIX Premis 1 de maig

Ahir per la tarda van tenir lloc la XIX edició dels premis 1 de maig. Premis que valoren el compromís i les iniciatives que promouen els valors de l'esquerra.
 (Segueix)
368 lectures

26 Abr, 2007

Roda premsa de CCOO i UGT amb motiu de l'1 de maig

Ahir 26 d'abril va tenir lloc a la sala de premsa de la UGT de Catalunya, la roda de premsa conjunta (CCOO-UGT) en la que es va presentar el manifest pel proper 1 de maig sota el lema "Per la igualtat, ocupació i salaris dignes". (Segueix)
369 lectures

24 Abr, 2007

María Teresa Fernández de la Vega guanya el Premi internacional de la dona de la UGT de Catalunya

Ahir dia 23 d'abril va tenir lloc l'entrega dels premis del Dia de la Dona 2007. Enguany, es van atorgar a la Plataforma contra la Violència de Gènere (per la seva trajectòria) i la vicepresidenta i ministra de la presidència del Govern, María Teresa Fernández de la Vega, que van rebre els premis de mans del secretari general, Josep Maria Álvarez.

 (Segueix)
449 lectures

24 Abr, 2007

Bloqueig del Conveni de Geriatria privada

Ahir 23 d'abril, els treballadors de Geriatria es van manifestar pels carrers de Barcelona. A continuació podeu veure l'entrevista a Sergio Martínez a TV3 en la que va acusar a la Unió Catalana d'Hospitals de bloquejar el Conveni econòmic per a la Geriatria privada, fet que perpètua la situació de precarietat laboral del seu col·lectiu.

 (Segueix)
484 lectures

17 Abr, 2007

Entrevista sobre el sector de Telemarketing a COM Ràdio

A continuació podeu escoltar l'entrevista realitzada a la nostra companya Isabel García, responsable del sector de telemarketing de la UGT de Catalunya a COM Ràdio.
 (Segueix)
378 lectures

16 Abr, 2007

Lleida inicia la campanya 'Posa't a 1.000 euros"

Lleida és una de les zones de l'Estat on els sous són més baixos. Amb motiu d'un estudi realitzat amb aquest motiu, s'ha posat en marxa la campanya 'Posa't a 1.000 euros' per a que cap conveni sigui signat per sota d'aquesta xifra.

 (Segueix)
852 lectures

10 Abr, 2007

Concentració de treballadors del transport sanitari de Catalunya

Treballadors de transport sanitari de Catalunya s'han concentrat avui davant l'edifici de l'Agrupació Mútua de Barcelona per denunciar les precàries condicions laborals i la pèssima gestió de l'empresa en el servei d'ambulàncies en el Baix Llobregat.
 (Segueix)
372 lectures

10 Abr, 2007

Es necessiten més inspectors per reduir la temporalitat

UGT de Catalunya avisa que no es podrà reduir la temporalitat dels contractes de Catalunya si no s'incrementa la plantilla d'inspectors de treball.
 (Segueix)
338 lectures

4 Abr, 2007

Reunió a SEAT per arribar a un acord en la reducció de plantilla

Els sindicats i la direcció de SEAT van estar reunits en la fàbrica de Martorell pre arribar a un acord que haurà de retallar la plantilla en els propers 3 anys per augmentar la competitivitat del grup automovilístic.
 (Segueix)
366 lectures

4 Abr, 2007

L'atur es va reduïr durant el mes de Març

El passat mes de març, l'atur va disminuïr en 2.863 persones, gairebé 3 dècimes millor que la mitjana espanyola. (Segueix)
298 lectures

2 Abr, 2007

Manfiestació dels treballadors del sector geriàtric

Aquest matí ha tingut lloc una manifestació de treballadors/es del sector geriàtric convocada per la UGT de Catalunya. (Segueix)
385 lectures

2 Abr, 2007

Reunió d'executives de zona de la UGT a Tarragona

El passat divendres es van reunir a Tarragona, les executives de la UGT que formen l'arc mediterrani (Catalunya, País Valencià, Aragó, Múrcia i Balears) dins de les reunions de treball per zones que realitza el sindicat.
 (Segueix)
357 lectures