Vídeobloc de la UGT de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

26 Set, 2006

Isabel Martínez contertuliana en 'El Club'

El passat divendres 22, la companya Isabel Martínez va formar part de l'equip de tertulians de 'El Club', on s'analitza tot lo succeït en els capítols de la sèrie: 'El cor de la ciutat'. El tema a tractar va ser la dificultat de trobar treball per part dels col·lectius de més edat i d'immigrants.
 (Segueix)
493 lectures

18 Set, 2006

L'IPC va pujar durant el mes d'agost

Tot i que el petroli va baixar els seus preus i que han tingut lloc les rebaixes d'estiu, el passat mes d'agost els preus van pujar dues dècimes, situant l'IPC en el 3,7 %
 (Segueix)
359 lectures

18 Set, 2006

La UGT de Catalunya reclama drets per "les dones invisibles"

Les anomenades dones invisibles són persones que es dediquen en cos i ànima a atendre familiars que no es poden valer per si mateixos i que per fer-ho han de renunciar a quasi tot. A Catalunya es calcula que hi ha més de 200.000 persones. La seva dedicació és com un treball però no cotitzen a la Seguretat Social i pateixen un gran desgast físic i psicològic. La UGT de Catalunya ha denunciat aquesta realitat i demana un tracte més digne per elles.

 (Segueix)
401 lectures

18 Set, 2006

UGT de Catalunya alerta de la gran quantitat de gent amb risc de caure en la pobresa

Tot i que Catalunya és una de les autonomies més riques de l'Estat, segons un informe presentat per UGT de Catalunya, un milió de persones corren el risc de caure en els límits de la pobresa. Com és habitual, les dones i els immigrants no comunitaris són els més perjudicats.

 (Segueix)
370 lectures

18 Set, 2006

A UGT no li convenç la modificació de la normativa sobre baixes laborals

La modificació realitzada en la normativa que regula les baixes laborals per incapacitat laboral no acaba de convèncer als sindicats.

A continuació podeu escoltar les declaracions que va realitzar el passat 18 d'agost a la Cadena Ser el company Dionís Ocaña, Secretari de Salut laboral.

 (Segueix)
431 lectures

12 Set, 2006

Vaga en el sector de la construcció

Els delegats de la UGT i CCOO van acordar convocar una vaga, el proper 29 de setembre degut a l'augment en la sinistralitat laboral dins del sector. (Segueix)
602 lectures