Vídeobloc de la UGT de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

25 Mai, 2006

Recull de notícies relacionades amb el tancament de Braun-Esplugues

Com tots sabeu, aquests dies és notícia el tancament de l'empresa Braun a Esplugues de Llobregat. Tot seguit teniu un recull de les notícies aparegudes des de que es va donar a conèixer la notícia.

L'ordre del recull és de més a menys actual.

 (Segueix)
313 lectures

23 Mai, 2006

La UGT aprova amb un 90% la resolució pel posicionament de la UGT de Catalunya davant del Referèndum

El Comitè Nacional de la UGT de Catalunya que va tenir lloc ahir dia 22 de maig, va aprovar per 117 vots a favor, 11 en contra i 2 en blanc la resolució que demanava el vot afirmatiu pel Referèndum del nou Estatut que tindrà lloc el proper 18 de juny.

 (Segueix)
343 lectures

16 Mai, 2006

Avalot demana la retirada de la nova campanya publicitària de Desigual

Una marca ha llançat una campanya publicitària basada en una broma poc afortunada a costa dels 'mileuristes'. Avalot joves de la UGT de Catalunya ha demanat la retirada d'aquesta campanya per frivolitzar amb la precarietat laboral i salarial.

 (Segueix)
350 lectures

15 Mai, 2006

L'IPC català s'ha incrementat en un 1'4% respecte el mes anterior

El passat divendres dia 12 es van donar a conèixer les dades de l'IPC del passat mes d'abril. Un cop més l'IPC ha augmentat. En aquest cas, l'increment ha estat d'un 1,4% respecte al mes anterior.

Tot seguit podeu escoltar uns talls emesos per ràdio sobre aquesta notícia.

 (Segueix)
308 lectures

11 Mai, 2006

La Generalitat dóna a conèixer el nou conjunt de mesures per combatre la inflació

El Govern ha donat a conèixer un nou paquet de mesures destinades a combatre el diferencial d'inflació que pateix Catalunya i que perjudica l'economia i als consumidors catalans.

 (Segueix)
274 lectures

10 Mai, 2006

Ja tenim la nova Reforma laboral

Com tots sabeu, ahir va tenir lloc la signatura de l'acord entre Govern, Patronal i Sindicats majoritaris per portar a terme la nova reforma laboral. Tots els mitjans de comunicació s'ha fet ressò d'aquesta notícia entre ahir i avui. A continuació podeu veure talls tant d'àudio com de vídeo sobre la signatura de l'acord.

 (Segueix)
330 lectures

9 Mai, 2006

Roda de premsa Jornada informativa TENACAT sobre regulació sector teràpies naturals

Tot seguit podeu escoltar la roda de premsa donada pels companys de CTAC - UGT de Catalunya el passat dissabte en el Palau de Congressos de Barcelona per donar suport al projecte de regulació del sector.

 (Segueix)
331 lectures

9 Mai, 2006

Les empreses de seguretat s'enfronten a la manca de treballadors

Les empreses de seguretat s'enfronten a un problema de manca de treballadors degut a les condicions laborals poc favorables existents en el sector. Ahir va aparèixer el nostre company Leandro Nieto (FES) donant la seva opinió sobre el tema en l'informatiu Catalunya Avui de TVE 2, circuit Catalunya.

 (Segueix)
320 lectures

4 Mai, 2006

Valoració de l'atur del mes d'abril

Un cop més tenim a Neus Munté realitzant les valoracions sobre les dades d'atur publicades sobre el mes anterior.

 (Segueix)
338 lectures

3 Mai, 2006

Valoracions sobre l'àmbit laboral i econòmic a Espanya

Els passats dies 30 d'abril i 1 de maig es van emetre dues entrevistes on Frederic Monell va valorar l'actualitat laboral i econòmica a Espanya.

 (Segueix)
316 lectures

2 Mai, 2006

El dia del treballador en els mitjans de comunicació

La importància del Dia del Treballador es va poder veure reflectit tant en el carrer com en el seu cobriment per part dels mitjans de comunicació. Tot seguit podreu veure una selecció de talls apareguts tant en ràdio com en televisió.

 (Segueix)
437 lectures