Vídeobloc de la UGT de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

30 Oct, 2007

Tertúlia sobre la falta de seguretat a les obres de l'AVE

A continuació podeu escoltar la tertúlia que va tenir lloc ahir pel matí al programa informatiu "Com t'ho diria" de COM Ràdio en el que es va tractar la falta de seguretat que estan tenint les obres de l'AVE.
 (Segueix)
226 lectures

29 Oct, 2007

Reportatge sobre les incidències a la xarxa de rodalies a Catalunya

Reportatge sobre les numeroses incidències a la xarxa de rodalies a Catalunya. En el mes d'agost es van produïr inicidències per la pluja. Les errades en el serveis han estat algo habitual a Barcelona. UGT denuncia la falta d'inversions a la xarxa.
A continuació podeu escoltar les declaracions als informatius de 'La Sexta' de Eva Granados, Secretaria de Política Institucional de la UGT de Catalunya.
 (Segueix)
239 lectures

29 Oct, 2007

200 treballadors del sector càrnic es manifesten al centre de Barcelona

Uns 200 treballador/es del sector càrnic de Catalunya s'han manifestat el divendres migdia pel centre de Barcelona. Els treballador/es van reclamar millores laborals i que el salari mínim sigui de 1.000 euros al mes.
 (Segueix)
212 lectures

29 Oct, 2007

L'atur trimestral registra números negatius

El passat divendres es van donar a conèixer les dades de l'EPA (Enquesta de Població Activa) en les que cal destacar que l'atur ha augmentat durant l'últim trimestre a Catalunya en 28.000 persones. L'atur es situa en el 6,76%, tot i que l'ocupació ha augmentat en el conjunt de l'estat espanyol.
 (Segueix)
210 lectures

26 Oct, 2007

Tertúlia sobre la crisi de rodalies a "El matí de Catalunya Ràdio"

A continuació podeu escoltar la tertúlia que va tenir lloc ahir en el programa de Antoni Bassas a Catalunya Ràdio on es va parlar sobre la crisi del transport a Barcelona i l'estudi que ha presentat la UGT de Catalunya.
 (Segueix)
236 lectures

26 Oct, 2007

Malestar a Correus de Montcada i Reixach

L'alcalde Montcada i Reixach i els representats de la UGT de Correus avisen que prendran mesures dràstiques si no es posa en funcionament el nou local del servei postal en breu.
 (Segueix)
220 lectures

25 Oct, 2007

Entrevista amb Neus Munté a 'Els Matins' de TV3

Aquest matí a "Els Matins" de TV3 ha tingut lloc una entrevista amb Neus Munté, Secretaria d'Ocupació i Educació de la UGT de Catalunya en el que s'han tractat els problemes de transports que pateix Barcelona i rodalies i com afecten als treballadors.
 (Segueix)
315 lectures

25 Oct, 2007

Entrevista a la responsable de sanitat privada de la UGT a COM Ràdio

Ahir dijous va tenir lloc en el programa "Com t'ho diria" de COM Ràdio una entrevista amb la responsable de sanitat privada de la UGT de Catalunya. L'entrevista va tractar sobre la sanitat privada a Catalunya i les reinvindicacions dels seus treballadors. Les diferències econòmiques entre la pública i la privada, les mobilitzacions previstes pròximament i els objectius de les protestes van ser alguns dels punts que es van tocar.
 (Segueix)
216 lectures

25 Oct, 2007

Entrevista amb Eva Granados sobre l'actual situació de Rodalies a RAC1

Ahir dimecres va tenir lloc a RAC1 una entrevista amb Eva Granados sobre l'actual situació de Rodalies.
 (Segueix)
212 lectures

25 Oct, 2007

Panrico es planteixa la reducció de la plantilla a Santa Perpètua de la Mogoda

L'empresa PANRICO ha plantejat la reducció de la seva plantilla a la fàbrica de Santa Perpètua de la Mogoda. UGT ha apuntat que aquesta situació no es podrà resoldre fins el mes de desembre i no descarta que es pugui paliar la reducció de plantilla aportant noves línies de producció d'altres plantes.
 (Segueix)
196 lectures

24 Oct, 2007

Treballadors d'empreses automovilístiques es manifesten a Barcelona

Treballador/es de Mercedes Benz i d'altres empreses automovilístiques es van manifestar a Barcelona, ahir dimarts, en defensa dels seus llocs de treball després de conèixer el proper tancament de les seves plantes.
 (Segueix)
221 lectures

23 Oct, 2007

Tertúlia sobre les deficiències en infraestructures ferroviàries a TV3

Després de la tensa jornada d'ahir a Barcelona, per la nit va tenir lloc en el programa de TV3, "La nit al dia", una tertúlia en la que es va analitzar l'actual situació de caos en el transport i els problemes derivats de les deficiències en infraestructures ferroviàries. (Segueix)
206 lectures

22 Oct, 2007

L'empresa MERCK de Mollet del Vallès acomiada a 6 treballadors

L'empresa MERCK de Mollet del vallès ha acomiadat a 6 treballadors de l'àrea d'administració per baix rendiment. Els treballadors temen que sigui l'inici d'un procés de reestructuració que porti al tancament de la planta.
 (Segueix)
266 lectures

22 Oct, 2007

UGT alerta que la contractació en origen no funciona

UGT Catalunya ha demanat que els immigrants que actualment resideixen a Espanya i no tenen papers puguin ser contractats per paliar així el dèficit de contractació en origen. Segons declaracions de Camil Ros, Secretari General d'UGT Girona, l'actual sistema de contractació no funciona i s'ha de realitzar una reforma en les polítiques laborals.
 (Segueix)
204 lectures

22 Oct, 2007

Es lliuren les claus de 31 vivendes de protecció oficial

El passat divendres, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el Secretari General de la UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez, van lliurar les claus de 31 habitatges de protecció oficial al barri del Raval. La iniciativa ha estat impulsada per la Cooperativa del sindicat, "Qualitat i Habitatge Social".
 (Segueix)
182 lectures

19 Oct, 2007

Fort impacte de l'estudi fet per la UGT de Catalunya sobre joves semiemancipats

A continuació podeu veure les notícies aparegudes en tots els mitjans sobre l'estudi realitzat per la UGT de Catalunya sobre els joves emancipats al nostre país.
 (Segueix)
249 lectures

18 Oct, 2007

Segons un estudi de la UGT de Catalunya, 170.000 joves al nostre país són "semiemancipats"

La UGT de Catalunya i l'Avalot han presentat aquest matí l'informe "Semiemancipats: sortir del niu i dependre econòmicament dels pares", sobre la situació que pateixen actualment molts joves al nostre país.
Segons l'estudi del nostre sindicat, un jove d'entre 25 i 29 anys necessita una ajuda familiar "complementària" del 13% sobre el seu salari per subsistir, mentre que en el cas d'una parella jove amb un fill aquest percentatge arriba fins al 26%.
 (Segueix)
218 lectures

15 Oct, 2007

UGT desconvoca les protestes a Correus Sagrera

La UGT ha desconvocat les protestes dels treballadors/es de Correus de la Sagrera. El sindicat ha arribat a un acord per a que l'empresa es comprometi a habilitar autobusos pels 150 treballadors/es afectats pel trasllat de les oficines a la Zona Franca i l'Hospitalet.
 (Segueix)
225 lectures

15 Oct, 2007

L'IPC de setembre es sitúa en el 2,9%

El divendres passat van aparèixer les dades de l'IPC del mes de Setembre. Els preus van pujar durant el mes passat dues dècimes a Catalunya. L'IPC s'ha sitúa en el 2,9%, la més alta de tot l'Estat.

 (Segueix)
200 lectures

10 Oct, 2007

UGT explica en roda de premsa la situació de precarietat que pateixen els 13.000 treballadors del sector de sanitat privada

Aquest matí ha tingut lloc una roda de premsa on s'ha radiografiat el sector de sanitat privada al nostre país. Sector en el que treballen uns 13.000 professionals en condicions cada cop més precàries.
Els responsables del sector, Maria Sardà i Cristina Guillermo també han explicat l'estancament en què es troba la negociació del conveni col·lectiu, degut al continu de propostes inacceptables de la patronal, i que probablement comportarà mobilitzacions si la situació no canvia.
 (Segueix)
210 lectures

10 Oct, 2007

Entrevista amb Josep Maria Álvarez a COM Ràdio

El passat dilluns va tenir lloc en els estudis de COM Ràdio, una entrevista amb Josep Maria Álvarez. Dins de l'espai "Com t'ho diria", el Secretari General de la UGT va realitzar un repàs a l'actualitat.
 (Segueix)
192 lectures

9 Oct, 2007

Els treballadors de Correus tornen a realitzar talls en les obres de l'AVE

Els treballadors de Correus de la Sagrera van tornar aturar ahir i avui les obres del TGV en contra del trasllat de la plantilla a altres fàbriques.
 (Segueix)
221 lectures

9 Oct, 2007

Signatura del Pacte Nacional per l'Habitatge

Més de 30 agents socials van signar ahir el Pacte Nacional per l'Habitatge, que preveu la construcció de 160 mil vivendes protegides i l'objectiu d'aconseguir sòl per a 250 mil més.
A continuació podeu escoltar les declaracions dels participants a la signatura.
 (Segueix)
199 lectures

8 Oct, 2007

Avui es signarà el Pla Nacional de l'Habitatge

Avui dilluns es signarà el Pacte de la Vivenda on participaran Govern, Constructores i Sindicats. El gran objectiu d'aquest pacte es potenciar els pisos de protecció oficial.
 (Segueix)
235 lectures

8 Oct, 2007

Els treballadors de Correus tallen les obres de l'AVE

Els treballadors de Correus de la Sagrera van tallar el passat divendres 5 d'octubre el pas a les obres de l'AVE durant mitja hora en protesta pel desconeixement del lloc on seran traslladats un cop s'enderroqui l'edifici de les seves oficines.Avui dilluns es tornaran a realitzar actes de protesta.
 (Segueix)
200 lectures

8 Oct, 2007

Mercedes Benz ha anunciat el tancament de la planta de Sant Andreu

La marca de cotxes alemana "Mercedes Benz" ha anunciat el tancament de la planta que té a Sant Andreu on treballen més de 300 persones. Aquest tancament obre la polèmica de l'especulació ja que la planta es troba en el traçat de l'AVE, per tant els terrenys de la factoria estarien sobrevalorats en el seu preu.
 (Segueix)
199 lectures

5 Oct, 2007

Debat sobre l'atur a 'Els Matins' de TV3

Debat emès el passat 4 d'octubre en el programa 'Els Matins' de TV3 sobre les últimes dades del mes d'agost sobre l'atur.
A continuació podeu escoltar les intervencions realitzades per la nostra companya Neus Munté.
 (Segueix)
220 lectures

4 Oct, 2007

UGT recolza el Pacte Nacional de l'Habitatge

El Pacte Nacional de l'Habitatge recupera el recolzament del sindicat UGT i per tant signarà el nou acord. Des del sindicat però es deixa ben clar que el 'sí' votat és un 'sí' crític però que reconeix el pas endavant que representa el nou pacte.

 (Segueix)
202 lectures

4 Oct, 2007

Aprovada la nova Llei de serveis socials

S'ha aprovat per unanimitat la nova Llei de serveis socials que universalitza el dret de rebre assistència social. La llei entrarà en vigor el proper 1 de gener. (Segueix)
266 lectures

4 Oct, 2007

Entrevista a Magdalena Álvarez sobre rodalies RENFE

El passat dimarts, la Ministra de Foment va ser entrevistada en el programa de TV3 "La nit al dia". A continuació podeu veure un tall de l'entrevista en la que la Ministra respon a les preocupacions dels sindicats respecte al tema.
 (Segueix)
269 lectures

2 Oct, 2007

Descens de l'atur durant el mes de setembre

Durant el mes de setembre el número d'aturats. Catalunya ha estat la Comunitat on més ha baixat.
 (Segueix)
255 lectures

2 Oct, 2007

Entrevista amb la Secretaria de personal laboral FETE-UGT

Ahir 1 d'octubre va tenir lloc a COM Ràdio en l'espai 'Com t'ho diria' una entrevista amb la Secretaria de personal laboral de la Federació de treballadors de l'Educació (FETE), Ángela Rodríguez. El motiu de l'entrevista, les mobilitzacions protesta de els/les treballador/es de guarderies privades.
 (Segueix)
200 lectures

1 Oct, 2007

'Antirisc'

Secció 'Antirisc' del programa 'Amb tu' nº2 dedicat a la prevenció de riscos a la feina. (Segueix)
273 lectures