Vídeobloc de la UGT de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

28 Jul, 2006

Entrevista amb Florentino Rodríguez sobre les mesures de seguretat que s'adopte en el sector de la construcció amb l'arribada de l'estiu

El passat dimecres 26 va tenir lloc una entrevista en el programa El Balcó de la Cadena Ser Catalunya amb el Secretari de la Federació de treballadors de la construcció de la UGT de Catalunya. El motiu de la entrevista va ser les mesures de seguretat que s'adopten en el sector com a conseqüència de les onades de calor que està havent.

 (Segueix)
276 lectures

26 Jul, 2006

Els treballadors de les ITV de l'empresa APPLUS posen fi a la vaga

Els treballadors de les ITV de l'empresa APPLUS van decidir posar fi a la vaga que va començar abans d'ahir.

 (Segueix)
365 lectures

25 Jul, 2006

La vaga de centres d'ITV s'estén a tots els centres gestionats per APPLUS.

Ahir dia 24 va aparèixer en els diferents mitjans de comunicació, la notícia de que els centres d'ITV gestionats per APPLUS havien estès la seva vaga arreu de Catalunya.

A continuació podrem escoltar les declaracions del nostre company José Antonio Pasadas als diferents mitjans de comunicació.

 (Segueix)
379 lectures

21 Jul, 2006

La UGT Catalunya alerta a l'Administració Pública del colapse de Correus

La UGT de Catalunya ha alertat a l'Administració Pública que solucioni el colapse de Correus a Barcelona produït com a conseqüència de l'últim conveni signat entre CCOO i el sindicat de funcionaris. Segons el nostre sindicat farien falta 140 persones més com a mínim per poder solventar el problema.

 (Segueix)
341 lectures

21 Jul, 2006

Milers de persones es concentren contra els bombardejos al Líban

Sota el lema "Contra la guerra i l'ocupació, pau a l'orient pròxim" va tenir lloc, ahir per la tarda, concentracions arreu d'Espanya. Convocats pel PSOE, IU, Sindicats (entre ells UGT) i ONG's, els assistents van demanar la fi de la violència, més ajudes i la intervenció de la comunitat internacional. Entre els assistents habia espanyols que acabaven de tornar del Líban.

 (Segueix)
403 lectures

20 Jul, 2006

Reportatge sobre la transformació del cinturó de la ciutat de Barcelona

A continuació podeu veure el reportatge emés al Canal 33 en el que es parla de l'actual transformació del cinturó de la ciutat de Barcelona. Es tracta el tancament de la factoria Braun d'Esplugues, el nou hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet i el creixement urbanístic de la zona.

 (Segueix)
370 lectures

20 Jul, 2006

Entrevista amb Òscar Riu sobre la iniciativa del govern d'avalar crèdits pels joves

El passat dia 18 va tenir lloc en els estudis de COM Ràdio una entrevista amb el nostre company Òscar Riu d'Avalot en el que es va tractar la nova iniciativa del Govern d'avalar crèdits pels joves. Durant l'entrevista es va reclamar que la Generalitat també s'hauria d'implicar en les condicions laborals d'aquest col·lectiu.

 (Segueix)
327 lectures

19 Jul, 2006

Els treballadors de Braun Esplugues es manifesten a Madrid

Tot seguit podreu trobar un resum dels passats dies 16, 17 i 18 de juliol en el que els treballadors de l'empresa Braun d'Esplugues de Llobregat van desplaçar-se a Madrid per protestar contra el tancament de la seva planta. (Segueix)
370 lectures

15 Jul, 2006

Declaracions d'Isabel Martínez sobre les condicions dels convenis negociats durant aquest any

Aquest últim mig any, els convenis negociats estan per sota de l'IPC real de Catalunya i sense clàusula de revisió salarial, segons dades de l'Informe semestral de la UGT de Catalunya. Tot seguit podeu escoltar les declaracions relacionades fetes per la nostra companya Isabel Martínez a TVE2 Catalunya el passat dia 12.

 (Segueix)
357 lectures

14 Jul, 2006

Reportatge sobre la crisi del sector tèxtil

El passat 18 de juliol va ser emès en el programa de TVE 2 (Línea 900), un reportatge sobre la crisi en que es troba el sector tèxtil a Espanya.

 (Segueix)
381 lectures

6 Jul, 2006

Inseguretat en el sector de la neteja de Barcelona

Ahir va tenir lloc en la sala de premsa de la UGT de Catalunya, una roda de premsa en la que es va sol·licitar més recolzament policial per als treballadors del servei de neteja de Barcelona. La denúncia s'ha realitzat amb motiu de la mort d'un escombriaire el divendres passat en el barri de la Barceloneta.

 (Segueix)
461 lectures

3 Jul, 2006

El nou candidat a la Presidència de la Generalitat visita la UGT de Catalunya

El primer Secretari del PSC, Josep Montilla va començar el passat dissabte amb una sèrie de contactes amb representants de la societat civil catalana després de ser elegit candidat per les properes eleccions a la Presidència de la Generalitat. El nou candidat va poder entrevistar-se amb els dirigents del nostre sindicat i a la vegada oferir una roda de premsa a tots els mitjans de comunicació.

 (Segueix)
464 lectures