Vídeobloc de la UGT de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

31 Jul, 2007

Saura declara les seves bones intencions al col·lectiu dels Mossos

El Conseller d'interior Joan Saura, va reiterar ahir la voluntat de millorar els salaris dels Mossos i d'implantar l'anomenada segona activitat immediatament. El sindicats es van reunir amb els màxims responsables polítics del cos per primer cop després de les eleccions sindicals de la setmana passada, en les que la UGT s'ha consolidat com la força majoritària.
 (Segueix)
233 lectures

31 Jul, 2007

UGT continua la campanya d'exempció d'IVA en els bolquers

Consumidors i sindicats insisteixen en que els bolquers són un bé de primera necessitat, i demanen que s'elimini l'IVA del 16% propi dels articles de luxe. (Segueix)
214 lectures

30 Jul, 2007

UGT avança la necessitat d'ampliar la plantilla a l'aeroport de Girona

L'aeroport de Girona-Costa Brava vol ampliar la seva oferta i poder obrir les 24 hores a partir de la tardor d'aquest any. UGT de Catalunya avança que per oferir el servei ininterromput és necessària l'ampliació de la plantilla existent.
 (Segueix)
230 lectures

30 Jul, 2007

L'atur disminueix en l'últim trimestre

El passat dia 27 es van publicar les dades sobre l'atur en l'últim trimestre. Les xifres són les més baixes des de 1978 però el sindicat fa especial atenció en que els contractes laborals que s'estan efectuant són massa precaris.
 (Segueix)
232 lectures

30 Jul, 2007

Homenatge als morts fa un any en l'obra del carrer Almogàvers de Barcelona

El passat divendres 27 es va realitzar una concentració per part dels representats sindicals i familiars de les víctimes de l'accident succeït farà un any al carrer Almogàvers de Barcelona.

Fins el 20 de juny d'aquest any, 20 persones ja han perdut la vida en el sector de la Construcció i s'han registrat més de 200 accidents greus.

 (Segueix)
213 lectures

27 Jul, 2007

Spot CRESC - Centre de Recerca Econòmica i Social de Catalunya

A continuació podeu veure l'espot del Centre de Recerca Econòmica i Social de Catalunya. Entitat que vol donar resposta concreta a les necessitats d'anàlisi de determinats aspectes de la realitat mitjançant estudis, informes i documents d'anàlisi.

No oblideu de visitar la seva web: www.cresc.org.

 (Segueix)
203 lectures

26 Jul, 2007

Concentració protesta a DOGI

400 persones es van concentrar ahir com a reacció de protesta davant la decisió de l'empresa tèxtil DOGI a realitzar un nou expedient de regulació que afectarà a 170 treballadors de la plantilla.

 (Segueix)
188 lectures

26 Jul, 2007

Ressò de l'informe 'Cap a una millor ordenació del temps de treball'

Diferents mitjans es van fer ressò de la roda de premsa que va tenir lloc ahir sobre la publicació de l'informe 'Cap a una millor ordenació del temps de treball'. (Segueix)
222 lectures

25 Jul, 2007

La UGT de Catalunya presenta l'informe 'Cap a una millor ordenació del temps de treball'

La UGT de Catalunya ha presentat aquest matí en roda de prema l'informe 'Cap a una millor ordenació del temps de treball', en el que s'analitza les jornades laboral que realitzem els treballadors i treballadores de Catalunya. Segons l'estudi del nostre sindicat, els catalans treballem una mitjana de 35,8 hores setmanals, el que suposa la jornada més llarga des de l'any 1999.
 (Segueix)
251 lectures

25 Jul, 2007

Tertúlia sobre inframileurisme a TV3

Ahir dimarts va tenir dins del programa El Club (TV3), un espai-tertúlia que tractava el inframileurisme (sous per sota dels 1.000 euros). En aquest col·loqui van intervenir els companys Chakir El Homraini (Avalot) i Maria José Alonso (Presidenta del Comitè d'empresa d'un dels centres de Caprabo).
 (Segueix)
243 lectures

24 Jul, 2007

En breu es signarà el Pacte Nacional de la Vivenda

El Govern preveu signar el borrador del Pacte Nacional de la Vivenda, la setmana vinent. El nostre sindicat veu masses presses per part de l'Administració en tancar el pacte.

 (Segueix)
242 lectures

23 Jul, 2007

La UGT de Catalunya fa balanç de la Negociació Col·lectiva al nostre país

Aquest matí ha tingut lloc a la sala de premsa de la UGT de Catalunya, el balanç de la Negociació Col·lectiva a Catalunya durant aquest any . La roda de premsa ha estat a càrrec d'Isabel Martínez i Josep Montoya, secretaria de política sindical i política sectorial, respectivament.

 (Segueix)
211 lectures

23 Jul, 2007

Les noves places de FP no responen a les necessitats del mercat

L'últim informe de la UGT sobre la situació de la Formació Professional a Catalunya alerta que les noves places ofertades aquest any no responen a les necessitats reals del mercat.
 (Segueix)
218 lectures

20 Jul, 2007

Roda de premsa-presentació "Fundació Santos Santamaría"

Ha tingut lloc avui divendres per part del sindicat de mossos de la UGT de Catalunya, SAP-APPAC, la presentació de la "Fundació Santos Santamaría". Organisme que donarà cobertura als agents en totes les eventualitas que puguin sorgir del desenvolupament de la tasques policials.
 (Segueix)
276 lectures

20 Jul, 2007

Debat sobre assetjament sexual a RNE

Ahir dia 19, va tenir lloc a RNE un interessant debat sobre l'assetjament sexual, on va participar la secretaria de política de la Dona i Igualtat, Carme Simarro.
 (Segueix)
239 lectures

19 Jul, 2007

UGT Catalunya es suma al recolzament públic al traçat de l'AVE pel centre de Barcelona

UGT s'ha sumat als arquitectes, enginyers i al món empresarial per donar recolzament al traçat del tunel de l'AVE pel centre de Barcelona. Es reclama poder exercir un cert control sobre la seguretat de les obres per evitar accidents laborals.
 (Segueix)
236 lectures

19 Jul, 2007

La signatura del nou conveni d'Hosteleria genera incidents

La setmana passada es va signar el nou conveni del sector d'Hosteleria on s'aconseguit la fita de que cap treballador cobri per sota dels 1.000 euros. Moments abans de la signatura van tenir lloc uns desagradables incidents, en els que seguidors de CCOO van agradeir físicament a delegats d'UGT que entraven a la signatura del nou conveni.
 (Segueix)
459 lectures

18 Jul, 2007

AVALOT demana més implicació a l'Administració a l'hora de fer complir la reforma laboral

Els mitjans de comunicació es fan resó de la presentació de l'informe de contractació laboral que va tenir lloc ahir per part d'AVALOT.
 (Segueix)
226 lectures

17 Jul, 2007

AVALOT presenta l'informe de control de contractació

Com és habitual, l'AVALOT ha elaborat l'informe de control de la contractació durant el primer trimestre de 2007. Avui ha tingut lloc a la sala de premsa de la UGT de Catalunya, la presentació d'aquest informe davant dels mitjans de comunicació.
 (Segueix)
206 lectures

5 Jul, 2007

Jornada sobre la Llei de l'autonomia personal i nova llei de serveis socials

El passat 2 de juliol va tenir lloc a la sala brigades de la UGT de Catalunya una interessant jornada. En aquesta es va analitzar a través de diferents intervencions la nova llei de promoció de l'autonomia personal i la llei de serveis socials de Catalunya.
 (Segueix)
259 lectures

4 Jul, 2007

L'atur va crèixer durant el mes de juny

L'atur va augmentar a Catalunya durant el passat mes de juny. Unes 600 persones (0'8%) s'ha incorporat entre el grup d'aturats, situant-se el numero total d'aturats en 250.000 persones. En canvi en el resta d'Espanya, l'atur ha baixat. (Segueix)
266 lectures

3 Jul, 2007

UGT reclama millores en la Formació Professional

La patronal i els sindicats reclamen una millora de la Formació Professional per posar punt i final a les dificultats actuals en la contractació de personal qualificat.
 (Segueix)
261 lectures

2 Jul, 2007

Els transportistes són un dels col·lectius amb més riscos d'accidents laborals

Un dels col·lectius que tenen més accidents és el dels transportites sobretot quan condueixen furgonetes. Ells mateixos ho atribueixen a les hores que es pasen al volant i a les exigències de lliurament per part dels empresaris. (Segueix)
273 lectures