Vídeobloc de la UGT de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

28 Abr, 2006

Valoracions sobre les xifres publicades en l'Enquesta de Població Activa del primer trimestre

A continuació podeu veure les valoracions de la UGT de Catalunya en veu de Neus Munté sobre les xifres publicades aquest matí sobre l'enquesta de població activa (E.P.A.) del primer trimestre d'aquest any 2006.

 (Segueix)
302 lectures

27 Abr, 2006

Roda de premsa conjunta de la UGT de Catalunya i CCOO amb motiu de l'1 de maig

Ahir 26 d'abril va tenir lloc en la sala de premsa de Rambla Santa Mónica, una roda de premsa organitzada conjuntament per la UGT de Catalunya i CCOO amb motiu de la celebració de l'1 de maig.

A continuació podeu veure íntegrament la intervenció realitzada per Josep Maria Álvarez. Si esteu interessants en obtenir la roda de premsa sencera podeu posar-vos en contacte amb el Departament de Comunicació de la UGT de Catalunya.

 (Segueix)
333 lectures

24 Abr, 2006

Cara a cara televisiu entre el Secretari de la Federació d'Ensenyament de la UGT de Catalunya i un pare membre de la FAPAES

Espai cara a cara que ha tingut lloc aquest matí en el programa de la Televisió de Catalunya ("Els Matins de TV3") entre el Secretari General de la Federació d'Ensenyament de la UGT de Catalunya, Albert Tierraseca i Carles Baeza, pare membre de la FAPAES. En aquest espai s'ha tractat el polèmic nou calendari escolar i s'ha pogut escoltar l'opinió dels telespectadors.

 (Segueix)
294 lectures

24 Abr, 2006

La UGT de Catalunya i la CONC desconvoquen la vaga d'hospitals concertats

La UGT de Catalunya i la CONC han desconvocat les vagues previstes pel proper dimecres i dijous en els hospitals concertats. Els canvis han estat produïts per l'acord arribat amb el Departament de Salut i la patronal del sector on es preveu una aportació addicional per part del Departament de 320 milions d'euros per equiparar els salaris amb els centres de l'ICS. El sindicat Metges de Catalunya no ha desconvocat la vaga.

Tot seguit podem veure la notícia apareguda en l'Informatiu vespre del telenotícies de TVE 2 a Catalunya, el passat dia 21.

 (Segueix)
344 lectures

21 Abr, 2006

UGT alerta que les intencions de portar mà d'obra immigrant per cobrir vacants eventuals no soluciona l'autèntic problema.

UGT Catalunya alerta que les intencions de portar mà d'obra immigrant per cobrir vacants eventuals en el sector de la restauració no soluciona l'autèntic problema: els paràmetres de dignitat en que es desenvolupa la professió. A continuació podem escoltar a Josep M. Torres del Gremi de restauració de Barcelona i Joaquim Carrasco de la UGT de Catalunya. La notícia va ser emesa ahir dia 20 en el Telenotícies migdia (TV3).

 (Segueix)
291 lectures

20 Abr, 2006

UGT s'oposa a la proposta de la Conselleria d'Educació a l'avançament del curs escolar

UGT s'ha mostrat contrària a la proposta realitzada per la Conselleria d'Educació a avançar la data d'inici del curs escolar en l'escola pública. Tot seguit podem escoltar el tall de la notícia que es va emetre ahir dia 19 en el programa "Catalunya vespre" de "Catalunya radio" on David Medina, membre de la Federació d'Ensenyament dóna la seva opinió sobre la proposta.

 (Segueix)
233 lectures

19 Abr, 2006

Denúncia sobre la temporalitat laboral entre els joves

El passat 5 d'abril, el portaveu nacional d'Avalot, Óscar Riu va realitzar unes interessants declaracions en el programa radiofònic 'Hoy por Hoy' sobre l'alt percentatge de temporalitat laboral existent entre la gent jove a Espanya. Aquest índex fins i tot supera al de França, lloc on tot la societat ha sortit al carrer a protestar. Sens dubte és per reflexionar.

 (Segueix)
287 lectures

18 Abr, 2006

Més a prop l'acord en matèria laboral entre Govern, sindicats i patronal

El Govern, els sindicats i les patronals estan a punt d'arribar a un acord en matèria laboral que permeti frenar l'abús per part d'algunes empreses dels contractes temporals i la subcontractació. Tot seguit, podeu escoltar les declaracions d'en Frederic Monell a l'informatiu migdia de TVE1 Catalunya, el dilluns passat.

 (Segueix)
325 lectures

12 Abr, 2006

Declaracions de Frederic Monell a Catalunya Radio analitzant l'augment de l'IPC de març

Aquest matí s'han publicat els resultats sobre l'IPC del mes de març. Com ja s'havia avisat el mes anterior i després d'un període de recuperació, l'índex ha pujat un 0,6% a Catalunya, situant a un 4% l'IPC interanual, una dècima per sobre de la resta de l'Estat espanyol.

Tot seguit podeu escoltar les declaracions realitzades per Frederic Monell a l'Informatiu migdia de Catalunya Ràdio. També podeu accedir a través d'un enllaç a la notícia que hem publicat a la web de la UGT de Catalunya.

 (Segueix)
354 lectures

12 Abr, 2006

Acte de commemoració del 75è aniversari de la II República

Avui 12 d'abril ha tingut lloc davant de la seu de la UGT de Catalunya, l'acte de commemoració del 75è aniversari de la II República. La companya Anna d'AVALOT ha realitzat la lectura d'un manifest on destacaven els valors de la llibertat, progrés social i autogovern, valors que van representar la breu República. Posteriorment, s'ha interpretat 'l'himne de rec' mentre s'ha fet onejar la bandera tricolor després de molts anys sense fer-ho.

Tot seguit podeu veure unes instantànies de l'acte que ha tingut lloc aquest matí. Les fotos que vaureu han estat realitzades per la companya Belisa i el company Zamarripa.

Us animo des d'aquesta secció a comentar les notícies i/o aportar material que serveixi de recolzament gràfic.

 (Segueix)
519 lectures

11 Abr, 2006

Entrevista a Isabel Martínez a Ràdio 4

Podeu escoltar el tall d'audio de l'entrevista que es va realitzar, ahir dia 10, a Isabel Martínez per Ràdio 4 sobre la possibilitat de canviar vacances per diners. (Segueix)
358 lectures

10 Abr, 2006

Protesta d'Avalot davant el Dpt. d'Habitatge

Aquest matí a les 11 hores ha tingut lloc davant mateix de la seu del Departament de Medi Ambient i Habitatge, una concentració protesta en del marc de la campanya "Com tu, sense pis".

 (Segueix)
441 lectures

6 Abr, 2006

La UGT de Catalunya reconeix el president Jordi Pujol amb la insígnia d'or

Aquest matí ha tingut lloc en la sala brigades de la UGT de Catalunya, l'entrega de la insígnia d'or al expresident de la Generalitat, Jordi Pujol i Soley, màxim reconeixement que dóna el nostre sindicat. Posteriorment, l'expresident ha realitzat una conferència sota el títol "Perspectives i riscos actuals".

 (Segueix)
235 lectures

5 Abr, 2006

Manifestació contra la llei de primer contracte a França

Ahir van tenir lloc a tota França diferents mobilitzacions com a resposta a l'aprovació de la llei de primer contracte. Una delegació d'UGT de Catalunya es va desplaçar fins a Toulouse com a mostra de solidaritat amb la societat francesa.

Tot seguit podeu veure unes imatges facilitades per Laura Abella de la presència de la nostre delegació a Toulouse.

 (Segueix)
304 lectures

4 Abr, 2006

Valoració de l'atur del mes de març

Tot seguit podeu escoltar i/o descarregar les valoracions sobre les dades de l'atur del passat mes de març, publicades aquest matí.

Com cada mes, Neus Munté és l'encarregada de fer aquestes valoracions.

 (Segueix)
273 lectures

3 Abr, 2006

Un exemple pràctic de les possibilitats del videocasting

I com a exemple pràctic, tot seguit podeu veure la gravació de les declaracions de Neus Munté comentant els resultats de l'IPC del mes de febrer.

Podeu visualitzar el document o descarregar el tall de veu i/o el de vídeo, a través dels enllaços pertinents. Una vegada descarregats podeu visualitzar-los quan vulgueu des del vostre ordinador o bé des de el vostre reproductor d'audio i/o vídeo portàtil. Però no tan sols això sino que podeu enviar aquests arxius i compartir-los amb tantes persones com volgueu. Així de fàcil. Com podeu veure aquesta eina pot de ser gran utilitat dins les tasques que realitzem dins del sindicat. Tenim oberta davant nostre una porta comunicativa amb moltes possibilitats.

 (Segueix)
399 lectures