Vídeobloc de la UGT de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

10 Ago, 2006

Roda de premsa de la UGT de Catalunya per la vaga de treballadors de l'Aeroport del Prat

Ahir va tenir lloc en les instal·lacions de l'aeroport del Prat una roda de premsa sobre el cas Iberia. El Secretari General, Pepe Álvarez va analitzar tot lo succeït en les últimes setmanes i va deixar clar el posicionament del sindicat davant tot l'enrenou provocat per la vaga i les seves conseqüències.

 (Segueix)
405 lectures

7 Ago, 2006

Acord entre Iberia i sindicats

Iberia i sindicats van arribar a un acord per posar punt i final al conflicte obert després de quatre hores de reunions.
 (Segueix)
435 lectures

2 Ago, 2006

AVALOT denúncia en roda de premsa, l'augment de contractació irregular dels joves

Ahir 1 d'agost va tenir lloc en la sala de premsa de la UGT de Catalunya una roda de premsa convocada per l'AVALOT. El seu motiu, la denúncia de la cada vegada més freqüent tendència entre empresaris de contractar a joves de forma irregular. Segons l'estudi realitzat per AVALOT al voltant del 50% dels contractes analitzats no especifiquen el sou.

 (Segueix)
398 lectures

1 Ago, 2006

Recull de notícies sobre l'accident mortal del carrer Almogàvers de Barcelona

A continuació us oferim una petita sel·lecció de les notícies que van aparèixer en els diferents mitjans de comunicació com a conseqüència de la mort de 5 treballadors en la construcció que tenia lloca al carrer Almogàvers de Barcelona, el passat dia 27 de juliol.

 (Segueix)
455 lectures