Vídeobloc de la UGT de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

17 Ago, 2007

UGT de Catalunya denuncia negligències a l'empresa de pirotècnia 'IGUAL'

La UGT ha denunciat negligències en l'empresa de pirotècnia del Garraf on el dia 13 va morir una treballadora. Segons els responsables del sector no és la primera vegada que es detecten irregularitats greus en aquesta empresa.
 (Segueix)
327 lectures

16 Ago, 2007

Josep Maria Álvarez dóna inici a les festes de Gràcia

El passat dimarts per la tarda va tenir lloc el pregó d'inici de les festes del barri de Gràcia de Barcelona i que va realitzar Josep Maria Álvarez. En el seu discurs va fer referències a la situació complexa que viu avui dia la ciutat amb problemes en infraestructures vitals com són les del transport i l'energia.
 (Segueix)
271 lectures

13 Ago, 2007

L'IPC baixa un 0'7% durant el mes de juliol

A Catalunya l'IPC ha baixat un 0,7% respecte el mes anterior, coincidint amb les rebaixes, però els preus es mantenen tres punt per sota del conjunt de l'estat. Els sindicats adverteixen que la inflació si que existeix en els productes bàsics com els alimentaris o la vivenda.
 (Segueix)
287 lectures

10 Ago, 2007

Queixes sobre les carències en el transport sanitari

La UGT de Catalunya s'ha queixat de les carències existents avui dia en el transport sanitari, tant de vehicles com de personal. La UGT demana a l'administració que vigili les empreses que tenen la concesió d'aquests serveis.
 (Segueix)
293 lectures

9 Ago, 2007

L'aeroport en el límit de saturació

Continuen les jornades de cues i aglomeracions en l'aeroport del Prat. AENA va anunciar el passat dia 7 que obrirà un expedient sancionador a Flightcare, una empresa d'handling de l'aeroport. Els treballadors segueixen indicant que estan al límit de la saturació.
 (Segueix)
264 lectures

8 Ago, 2007

Presentació III Congrés de la Immigració a Catalunya

Avui ha tingut lloc a la sala de premsa de la UGT de Catalunya, la presentació del III Congrés de la Immigració a Catalunya, que AMIC - UGT de Catalunya organitza els dies 17 i 18 de novembre a Salt (Girona) sota el títol "Anem per feina! Món laboral i immigració a Catalunya".
 (Segueix)
300 lectures

6 Ago, 2007

Pepe Álvarez pregoner de les festes de Gràcia 2007

Josep Maria Álvarez serà el pregoner de la festa major de Gràcia d'aquest any. L'inici de la festa tidrà lloc el proper 14 d'agost. (Segueix)
318 lectures

3 Ago, 2007

Presentació de l'informe "Els majors de 45 anys: massa grans per treballar, massa joves per jubilar-se"

Ahir va ser presentat davant dels mitjans de comunicació l'informe realitzat per la UGT de Catalunya "Els majors de 45 anys: massa grans per treballar, massa joves per jubilar-se". Aquest informe tracta de les especificitats d'aquest col·lectiu de treballadors i treballadores que pateixen els índexs d'atur més elevats de tota la població.
 (Segueix)
286 lectures

3 Ago, 2007

La plantilla de l'aeroport del Prat s'ampliarà a partir de demà

A partir de demà s'ampliarà el numero de treballadors de l'aeroport del Prat, després que la direcció d'AENA i els sindicats hagin acordat crear 22 noves places per cobrir les necessitats de personal. (Segueix)
257 lectures

2 Ago, 2007

Valoració de l'índex d'atur publicat el mes de juliol

Podeu escoltar les valoracions per part de Neus Munté, aquest matí en roda de premsa sobre l'índex d'atur publicat avui respecte el mes de juliol passat. (Segueix)
284 lectures

2 Ago, 2007

UGT arriba a un acord amb AENA per ampliar la plantilla

UGT i AENA, finalment han arribat a un acord per reforçar el personal de plataforma i operacions durant aquests dies de gran activitat en l'aeroport. És un primer pas per tractar el problema de falta de personal al Prat.
 (Segueix)
235 lectures

2 Ago, 2007

Tertúlia sobre l'actual situació de les infraestructures i la necessitat d'inversions

A continuació podeu veure la tertúlia emesa el passat dimarts en Els Matins de TV3. El tema a tractar: les infraestructures i la necessitat d'inversions. Entre els participants podem veure, el nostre company Frederic Monell.
 (Segueix)
214 lectures