Vídeobloc de la UGT de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

29 Jun, 2007

Entrevista a Salvador Duarte a COM Ràdio

Ahir es va aprovar el nou Estatut professional dels autònoms, on l'equiparació amb el règim general de la seguretat social suplirà algunes de les càrencies del col·lectiu.
 (Segueix)
282 lectures

27 Jun, 2007

Debat sobre la situació ferroviària de Rodalies de Barcelona

Debat emès el passat dilluns a la nit en el programa de TV3, "La nit al dia" en el que es va analitzar l'actual situació de Rodalies de RENFE a Barcelona i en el que van estar presents els sindicats majoritaris. Per part del nostre sindicat ens va representar el company, Francesc Cárdenas de la Federació de Transports de la UGT de Catalunya.
 (Segueix)
330 lectures

26 Jun, 2007

Nova convocatòria de places per mestres i professors

El Departament d'educació ha signat un conveni amb els principals sindicats educatius per convocar unes 20.000 places de mestres i professors en els propers 4 anys.
 (Segueix)
328 lectures

25 Jun, 2007

Possibles acomiadaments a Nissan

Nissan pretén acomiadar a 450 treballadors de la fàbrica de la zona franca l'any que ve. Els sindicats volen negociar per evitar que es porti a terme. (Segueix)
289 lectures

22 Jun, 2007

A Port Aventura cap treballador estarà per sota dels 1.000 euros

La campanya portada a terme pel nostre sindicat i que reivindica que cap salari estigui per sota dels 1.000 euros va aconseguint els seus objectius. A l'empresa Port Aventura i dins del marc del nou conveni s'ha aconseguit aplicar.

 (Segueix)
292 lectures

21 Jun, 2007

Signatura d'un acord de coalició entre SAP-UGT i APPAC

Avui ha tingut lloc la signatura de l'acord de coalició entre SAP-UGT (Sindicat Autònom de Policia) i APPAC (Associació Professional de la Policia Autonòmica de Catalunya). La nova gran formació sindical representarà més del 50% dels 12.000 agents del Cos de Mossos d'Esquadra. Al finalitzar la signatura de l'acord, ha tingut lloc una roda de premsa davant dels mitjans de comunicació.
 (Segueix)
297 lectures

20 Jun, 2007

30 aniversari del primer Congrès de MCA-UGT en democràcia

Ahir va tenir lloc la celebració del 30 aniversari del primer congrès en democràcia d'un sindicat (MCA-UGT) a Barcelona. Més d'un millar de persones es van aplegar amb motiu d'aquesta commemoració.
 (Segueix)
310 lectures

19 Jun, 2007

L'AVALOT continua amb la seva recollida de signatures a favor d'un habitatge digne

L'AVALOT continua la seva campanya a favor de l'habitatge digne. El passat dissabte, els mercats van ser l'escenari de les seves reivindicacions. Recordem que aquesta recollida de signatures (50.000) pretén presentar una iniciativa legislativa popular en el Parlament.
 (Segueix)
296 lectures

19 Jun, 2007

Roda de premsa dels actes commemoratius del 30 aniversari del XV congrés d'UGT-Metall

Ahir va tenir lloc a la UGT de Catalunya, la roda de premsa on es va presentar els actes de commemoració del 30 aniversari del XV congrés d'UGT-Metall. L'acte va comptar amb la presència de Lito, secretari general de la MCA, Josep Mª Álvarez, secretari general de la UGT de Catalunya i Manuel Gallardo, secretari general de MCA-UGT de Catalunya.
 (Segueix)
280 lectures

13 Jun, 2007

Jornada sobre el futur model ferroviari català

Ahir va tenir lloc a la seu de la UGT de Catalunya una interessant jornada sobre el futur model ferroviari català. (Segueix)
360 lectures

11 Jun, 2007

Diàlegs de l'anuari sociolaboral 2006

El passat dijous va tenir lloc a la seu de la UGT de Catalunya, el nou format de presentació de l'anuari sociolaboral realitzat pel CRESC. Aquest any 2007 es va realitzar en forma de 3 diàlegs.
El primer diàleg "Índex de Qualitat del Treball (IQT) va ser realitzat per Eva Granados, secretària de Política Institucional de la UGT de Catalunya, i Luis Toharia, catedràtic de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica de la Universidad de Alcalá de Henares.
El segon diàleg "Salaris" va ser realitzat per Josep Montoya, secretari de Coordinació Sectorial de la UGT de Catalunya, i Antón Costas, catedràtic de Política Econòmica de la Universitat de Barcelona.
I el ter diàleg "Universitat - I+D+I" va córrer a càrrec de Neus Munté, secretària d'Ocupació i Educació de la UGT de Catalunya, i Josep Joan Moreso, rector de la Universitat Pompeu Fabra.

El secretari general de la UGT de Catalunya, Jose Mª Álvarez, va clausurar l'acte.
 (Segueix)
663 lectures

11 Jun, 2007

Presentació informe d'anàlisi Formació Professional

El divendres passat va tenir lloc la roda de premsa presentació de l'informe d'anàlisi de la Formació Professional al nostre país. Les companyes Neus Munté i Eva Granados van donar els 10 punts claus a solucionar per a un bon funcionament.
 (Segueix)
311 lectures

6 Jun, 2007

Presentació anuari sociolaboral 2006

Aquest matí ha tingut lloc a la sala de premsa de la UGT de Catalunya, la roda de premsa on s'ha presentat l'anuari sociolaboral 2006. La presentació davant dels mitjans de comunicació ha estat a càrrec dels companys, Jaume Collboni i Carme Rangil.
 (Segueix)
299 lectures