Vídeobloc de la UGT de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

14 Des, 2007

Desembre: Arriba el calvari per als treballadors del Comerç

Llargues jornades, baixos salaris i impossibilitat de conciliar vida laboral i familiar. Les condicions en què treballen els empleats del comerç s'acentua aquest mes.
 (Segueix)
697 lectures

12 Des, 2007

Concentració en el sector de l’educació privada

400 representants de l’educació privada s’han concentrat a Barcelona per reclamar el desbloqueig del Conveni col.lectiu. (Segueix)
729 lectures

12 Des, 2007

Els funcionaris es manifesten demanant millores

Els funcionaris exigeixen l'aplicació inmediata de millores laborals, s'han concertat avui a Barcelona amb la participació dels sindicats.
 (Segueix)
688 lectures

11 Des, 2007

La UGT critica la futura llei d'educació de Catalunya

La UGT denuncia que la futura llei d'educació de Catalunya podria permetre l'entrada del sector privat en la gestió dels centres públics. (Segueix)
657 lectures

10 Des, 2007

Roda de premsa sobre la Llei d'educació

Aquest matí ha tingut lloc a la sala de premsa de la UGT de Catalunya, una roda de premsa sobre la nova llei d'educació.
 (Segueix)
696 lectures

5 Des, 2007

Seguiment massiu de la vaga de sanitat privada

Es calcula que fins a un 90% de treballadors va recolzar i seguir la vaga que es va realitzar ahir en el sector de la sanitat privada en protesta pel gran índex de precarietat laboral existent.

 (Segueix)
704 lectures

4 Des, 2007

L’atur ha augmentat a Catalunya en Novembre

L’atur ha augmentat a Catalunya durant el mes de Novembre en 1.200 persones. La desaceleració del sector immobiliari i l’increment de preus dels productes són algunes de les causes. El sector del comerç i l’immobiliari són els més afectats. Podeu escoltar les declaracions que ha realitzat pels micròfons de RAC1, Neus Munté(Segueix)
742 lectures

4 Des, 2007

Avui vaga en el sector de sanitat privada

Avui s'ha iniciat a la sanitat privada una vaga que durarà 1 dia, en protesta contra l'estancament en les negociacions del conveni col·lectiu del sector.

 (Segueix)
636 lectures

3 Des, 2007

Congrés Extraordinari de MCA-UGT de Catalunya

El passat divendres i dissabte es va celebrar a l’Hospitalet del Llobregat, el Congrés Extraordinari de la Federació del Metall i de la Construcció de la UGT de Catalunya. L’acte també es va poder seguir en directe des de la nova web de la UGT de Catalunya.

Manuel Gallardo, fins dissabte Secretari General, es va acomiadar després de 8 anys al capdavant de la Federació i va donar pas a la nova responsable, Isabel Martínez.

L’acte es va concloure amb les intervencions de Josep Huguet (Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya), Maria del Mar Serna (Consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya), Josep Maria Álvarez (Secretari General de la UGT de Catalunya), Manuel Fernández “Lito” (Secretari General de la MCA-UGT Federació Estatal) i Isabel Martínez (nova Secretaria General de la MCA-UGT de Catalunya).

 (Segueix)
725 lectures

3 Des, 2007

Presentació d'un nou informe i guia sindical sobre discapacitats

Aquest matí ha tingut lloc a la sala de premsa de la UGT de Catalunya, la presentació de l'informe "Visibilitzem la diversitat funcional" i de la "Guia sindical per a la no discriminació de les persones amb discapacitat".

 (Segueix)
388 lectures

3 Des, 2007

AVALOT presenta les signatures de la seva iniciativa popular

El passat dijous, 30 de novembre, va tenir lloc el lliurament de signatures en el Palau de la Generalitat amb motiu de la iniciativa legislativa popular que va presentar “AVALOT” per facilitar l’accès dels joves a una vivenda digna.

A continuació podeu escoltar les declaracions de Chakir El Homrani, Portaveu dels joves de la UGT de Catalunya.

 (Segueix)
369 lectures