Vídeobloc de la UGT de Catalunya | La UGT proposa un canvi en la gestió de les entitats de serveis d'ocupació de Catalunya

Inici   Xarxa sindical

26 Nov, 2007

La UGT proposa un canvi en la gestió de les entitats de serveis d'ocupació de Catalunya

El nostre sindicat ha denunciat avui en roda de premsa, la precarietat laboral que pateixen els més de 1.400 treballadors que es dediquen a les polítiques actives d'ocupació que subvenciona la Generalitat de Catalunya.

S'ha aprofitat per presentar una radiografia d'aquestes ocupacions afectades i s'ha realitzat la proposta de creació d'un concert administratiu entre la Generalitat de Catalunya i el conjunt dels ens locals per permetre eliminar aquesta precarietat i obrir la porta a una millora d'eficiència de gestió d'aquestes polítiques actives d'ocupació.
Aquest nou concert administratiu representaria una seguretat per a la continuïtat i l'estabilitat dels serveis ocupacionals, beneficiant-ne tant els treballadors i les treballadores com els usuaris i usuàries del sistema.
A continuació podeu escoltar les declaracions realitzades per Neus Munté, secretària d'Ocupació i Educació de la UGT de Catalunya i Juan Francisco García Crespín, secretari del sector d'Administració Local de la UGT de Catalunya.

Descàrrega / Tamany 40,5 Mb.

19 lectures
comentaris
Afegeix comentari













BoldItalicLink