Comunicació UGT

17 Oct, 2006

La UGT de Catalunya alerta que el col·lapse de correus a Catalunya s'agrejarà amb l'inici de la campanya electoral

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 14:01

Els treballadors de l'oficina de Sant Cugat es concentren demà per denunciar l'acumulació de més de 200.000 paquets postals a les seves dependències

Des de fa temps, la UGT de Catalunya denuncia el col·lapse constant que pateixen les oficines de Correus d'arreu de Catalunya. Actualment es calcula que més de dos milions d'objectes de correspondència s'acumulen a les sucursals catalanes. Aquesta caòtica situació es deu a la posada en marxa d'un nou sistema de contractació a la Societat Estatal de Correus i Telègrafs, després que els sindicats CC.OO. i CSIF, deixant de banda la resta dels representants sindicals, signessin el passat 19 de juny el II Conveni Col·lectiu Estatal i de l'Estatut de Personal de Correus.

Les situacions de caos que actualment es viuen a bona part de les oficines de Correus de Catalunya són fruit de la implementació d'aquest nou sistema de contractació. La sucursal de Sant Cugat és un bon exemple. Demà, dimecres 18 d'octubre, els treballadors i les treballadores d'aquesta oficina es concentraran davant les instal·lacions per denunciar la rescissió de contractes en període de proves de quatre empleats, al ser considerat no satisfactori el desenvolupament de les tasques corresponents al seu lloc de treball. Des de la UGT de Catalunya volem denunciar que aquests treballadors no han rebut la formació específica per al lloc assignat i que aquests acomiadaments són la gota que fa vessar el got en una oficina on es calcula que s'acumulen més de 200.000 objectes de correspondència.

La situació viscuda a Sant Cugat se suma a la de tantes altres localitats catalanes en què els treballadors i les treballadores pateixen conflictes similars. En total, la UGT de Catalunya calcula que existeix una acumulació de dos milions d'objectes de correspondències a les dependències postals catalanes (i no 900.000 com assegura Correus) i alerta que l'inici de la campanya electoral, moment de màxim apogeu del sistema de correspondència, pot agreujar severament la crisi del sector postal a Catalunya.

CONCENTRACIÓ TREBALLADORS CORREUS SANT CUGAT

DIA: 18 d'octubre de 2006.
HORA: De 9:30 a 10:00 hores.
LLOC: Oficina de Correus de Sant Cugat (c/ Ildefons Cerdà, 4 - Sant Cugat del Vallés).



Comentaris

    Powered by LifeType