Sindicats internacional
  Xarxa sindical

18 Des, 2008

65 hores. Millons de gràcies!

Enviat per laurapelay 11:56 | PermalinkEnllaç permanent | Commentscomentaris (0) | TrackbackRetroenllaços (0) | General

Esgotada. Així hem va agafar la trucada de la Maria Badia, Eurodiputada del PSE comunicant-me que la directiva de les 65 hores havia caigut.Estava tan cansada que no hem vaig fer la idea de la magnitud de tot plegat fins que a la nit, després d'anar a la SER per comentar la jugada tornava sola en cotxe cap a casa. El dia abans havia anat a Estrasbourg a manifestar-me amb sindicats de tot Europa i després el dia hem va engolir per la magnitud de la notícia. Hem guanyat el primer round peró no la batalla.

Peró la satisfacció és total. Saber que quan a la gent l'hi toquen alló que es fonamental, respon. Que no estàs sola . Que hi ha un mínim comú denominador que no estem disposats a cedir: el de la dignitat a la feina.

I sobretot la satisfacció de saber que no som éssers passius. Que no ens resignem a anar a votar cada 4 anys. Que la nostra papareta no és un xec en blanc..que demanem responsabilitats i que sabem perfectament qui respon i qui no.

Millons de gràcies: als eurodiputats catalans que en tot moment vàren estar al nostre costat i ens van informar pacientment, a l'Alejandro Cercas que ha lluitat fins el mateix dia de la votació, a la CES per que va saber palpar el sentiment de la gent i es fa enfrontar directament, als eurodiputats que han trencat la disciplina del seu grup parlamentari i han votat contra els seus governs, a la gent de l'estructura del sindicat, d'acció sindical, internacional, l'Avalot i premsa per demostrar que es creuen el que fan, peró sobretot gràcies als delegats i afiliats, als ciutadans i ciutadanes que des de els seus llocs de treball ens vàren ajudar a moure el <<cotarro>>. Que ens vàreu enviar missatges de suport, que vàreu participar a l'enviament massiu de mails als eurodiputats, i vàreu participar a la mani virtual. A tots vosaltres gràcies...per no permetre que demà visquem una mica pitjor que avui. Sempre endavant, per que al sindicat anirem obrint pas!



998 lectures
comentaris
Afegeix comentari













BoldItalicLink




 authimage